Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Τι γνωρίζει ο Καρατζαφέρης και φοβάται;


Κάθε χρόνο ο πρόεδρος του ΛΑ.γ.Ο.Σ ανηφόριζε στην Θεσσαλονίκη για να παραστεί στην στρατιωτική παρέλαση της συμπρωτεύουσας. Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που επέλεξε να ...μείνει στην Αθήνα κατόπιν ενημέρωσης από τους φίλους του, και να πάει στο σπίτι του Ιωάννη Μεταξά! Με αυτό τον τρόπο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ απέφυγε όλο το μακελειό που έγινε στην συμπρωτεύουσα και ...ατσαλάκωτος έκανε και δηλώσεις μπροστά από την οικία του Ιωάννη Μεταξά. Εμείς έχουμε ξαναπεί να παρακολουθούν οι άχρηστοι πολιτικοί τις κινήσεις του, διότι έχει… αρίστη πληροφόρηση. Ίσως έτσι γλυτώσουν πολλά. Αυτό που μας έχει δημιουργήσει μεγάλη απορία είναι η χθεσινή δήλωση του στον φίλο του Αυτιά.

«Θα εγκατασταθούν εδώ οι ελεγκτές της τρόικας. Θα ελέγχουν τους υπουργούς και τα υπουργεία, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες. Δεν θέλω να πάω στο χειρότερο ενδεχόμενο που θα είναι να σκοτώσει κάποιον από αυτούς η τρομοκρατία. Αυτό είναι το χειρότερο το οποίο θα μπορούσε να συμβεί. Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου αυτό το ενδεχόμενο. Αρνούμαι να σκεφτώ τι συνέπειες που θα είχε κάτι τέτοιο. Εύχομαι και προσκυνώ τον Κύριο, να μην συμβεί κάτι τέτοιο».

Λέτε να επιστρατεύσει το ΠΑΣΟΚ και την κατευθυνόμενη τρομοκρατία-πράκτορες για προβοκάτσια; Εξάλλου δεν θα είναι η πρώτη φορά. Για να ανησυχεί ο χοντρός κάτι..ξέρει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καθεται στον τριποδα οπως η Πυθεια και προβλεπει τα μελλουμενα.Ασε τις μαλακιες ιχνος.Μια δε ξερει τι κανει και τη ν αλλη το βγαζεις γατα.

Ixnos είπε...

Εμείς ποτέ δεν είπαμε πως ..δεν ξέρει τι κάνει.Ξέρει... και πολύ καλά, τι κάνει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...