Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Αγκαλιά παρακρατικοί , κουκουλοφόροι, και ακροδεξιοί του ΛΑ.Ο.Σ προβοκάρουν τις συγκεντρώσεις


Στην στοχοποίηση του κόμματος του κ. Καρατζαφέρη προχώρησε η Αλέκα Παπαρήγα. " Μέσα από το πλήθος ακούστηκαν συνθήματα (ΚΚΕ το κόμμα του χαφιέ), μετά άρχισε η επίθεση και ανάμεσα στους κουκουλοφόρους ήταν μέλη του ΛΑΟΣ" είπε η γ.γ του ΚΚΕ, ενώ προσέθεσε με νόημα πως "όταν λέει κάτι το ΚΚΕ είναι σίγουρο"... Η παραπάνω δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα στη Βουλή, έπαιξε πριν από λίγο στον Αντένα. Ας δώσει στη δημοσιότητα ονόματα η κ. Παπαρήγα, και ας αφήσει τα ..κουίζ. Να μάθει ο κοσμάκης ποιοί συμβάλλουν στην διάλυση των διαδηλώσεων. Είναι εξάλλου γνωστή στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, η «αγάπη» που τρέφουν για τα… σώματα ασφαλείας και τις δυνάμεις καταστολής, οι ..ακροδεξιών τάσεων. Είναι οι ίδιοι που ψήφισαν και βοήθησαν στην ψήφιση του μνημονίου. Και μην τολμήσει κανένας καριόλης τσιρίδας να διαψεύσει τίποτα, γιατί θα γελάσει ..κόσμος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηταν o Boριδης με το τσεκουρι σιγουρα η Παπανδρεου τωρα ψαχνουμε μη τυχον και ο Αποστολατος.Πρωἱ μεσημερι βραδυ η μαλακια διαλυει τον εγκεφαλο ixnos.Ασε καιτις αλλες μαλακιες που εχεις γραψει κατα καιρους.νασαι καλα που σε τετοιες χαλεπες εποχες πιανουμε την κοιλια μας απο τα γελια.Να ξεχνιoμαστε και λιγο.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΤΩΝ SITE.

Ixnos είπε...

Καλά τώρα αντε να παρεις τον μισθο σου απο το φασισταριο του ΛΑ.γ.ΟΣ .ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΓΕΛΆΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΆ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ.ερε μελιγαλάς που σας χρειάζεται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...