Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Εξαιρούνται οι αποσπασμένοι των πολιτικών από όλα τα ….δεινά .Το νέο, ενιαίο μισθολόγιο προβλέπει ότι οι αποσπασμένοι υπάλληλοι σε πολιτικά γραφεία βουλευτών και υπουργών, πέραν του μισθού τους, θα απολαμβάνουν και επιπλέον χρήματα που αντιστοιχούν σε 90 υπερωρίες μηνιαίως !!!

Ναι, καλά διαβάσατε. Οι δημόσιοι υπάλληλοι που στελεχώνουν τα πολιτικά γραφεία βουλευτών και υπουργών, με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου, θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται κατά 50% περίπου για όλη την βρώμικη δουλειά που κάνουν για λογαριασμό των αφεντικών τους.

Ιδού πώς: Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, ως γνωστόν εργάζονται 22 μέρες μηνιαίως Χ 8ώρες ημερησίως, τουτέστιν 176 ώρες το μήνα. Οι 90 επιπλέον ώρες που θα προστίθενται ως υπερωρίες στον μισθό των προνομιούχων δημοσίων υπαλλήλων στα βουλευτικά και υπουργικά γραφεία, αντιστοιχούν σε περισσότερο από 50% αύξηση του μισθού τους.

Εάν δηλαδή ο εκάστοτε υπάλληλος αμείβεται με 20.000 € ετησίως, οι αποσπασμένοι υπάλληλοι στα βουλευτικά γραφεία – υπουργεία, θα εισπράττουν 30.000 € το χρόνο.

Την ίδια ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων, είτε θα εισπράττουν συρρικνωμένους μισθούς είτε θα βρίσκονται στην εφεδρεία, οι …ημέτεροι των υπουργών και βουλευτών, θα δουν ξαφνικά το πορτοφόλι τους να παραφουσκώνει.

Η δοτή Κυβέρνηση, μπουκώνει τα κομματόσκυλά της, στέλνοντας παράλληλα στην εφεδρεία και στην απόλυση χιλιάδες άλλους δημοσίους υπαλλήλους, και την ίδια στιγμή έρχεται και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να αποφασίζει να πληρώσει χιλιάδες ευρώ υπερωρίες σε υπαλλήλους οι οποίοι έχουν αποσπαστεί σε βουλευτές ( αν είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμη τέτοιες αποσπάσεις) και σε αστικά κόμματα, που αποκαλύπτονται σε όρνια που τρώνε τις σάρκες του λαού μας! Και σημειώστε ότι αυτές οι πρωτοφανείς αυξήσεις στο υπαλληλικό προσωπικό υπουργών-βουλευτών, δεν προβλέπονταν ούτε στο παλαιό Ν.3205/3, ούτε στον Ν.2470/97!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...