Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Προόδευσε πολύ, μέσα σε τρία χρόνια ο Τζέφρυ .
Πού ήταν ο πρωθυπουργός στις 28 Οκτωβρίου του 2008;

Μάζευε ψήφους από τους αγανακτισμένους απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.

Χθες που ήταν;

Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Συνεχείς συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και τις άλλες αστυνομικές δυνάμεις που προέβησαν σε 2 συλλήψεις και 15 προσαγωγές. Οι διαδηλωτές βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το ξενοδοχείο 'Μελιά΄ όπου γίνεται η σύνοδος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Από τη μια... η Αστυνομία προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά και από την άλλη να ανοίξει το δρόμο που είχαν καταλάβει. Μάλιστα η ομάδα των διαδηλωτών απέκλεισε την είσοδο και δεν άφηνε κανένα επίσημο να περάσει ! Οι μόνοι που πρόλαβαν να μπουν είναι οι παπανδρεοφύλακες ,ο περιφερειάρχης κ.Αρναουτάκης, ο κ.Καρούντζος, ο δήμαρχος Μινώα κ.Καλογεράκης, ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου κ.Παπαδάκης....
Οι αντεγκλήσεις είναι συνεχείς και κρατούν από το απόγευμα ενώ το CRETALIVE δέχθηκε καταγγελίες για ξυλοκόπημα πολιτών κάτι που αρνείται η Αστυνομία υποστηρίζοντας ότι δεχεται απρόκλητες επιθέσεις από ομάδα που βρίσκεται εκεί.
Μεταξύ άλλων στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν αγρότες, ιδιοκτήτες φορτηγών, μέλη των κινήσεων "Πολίτες κατά του χρέους" και "Δεν πληρώνω" , εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αλλά και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρουκαι της ΕΛΜΕ Λασιθίου. φώναζαν συνθήματα είναι ενάντια στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ζητούσαν την προσφυγή στις κάλπες και αποδοκίμαζαν την παρουσία όλων των επισήμων που βρισκόταν στο συνέδριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...