Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Τα λαμόγια πάνε πάντα… χέρι-χέρι.


Μαζί με το λαμόγιο τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη βρέθηκε στο Κατάρ ο μπιζναδώρος Ιερώνυμος. Και οι δύο έφτασαν στην Ντόχα το βράδυ της Κυριακής, διέμειναν στο ξενοδοχείο «Sheraton», όπου διοργανώθηκε διαθρησκειακή συνάντηση, εθεάθησαν να τρώνε μαζί το βράδυ της Δευτέρας, ενώ και οι δύο αναχώρησαν από το Κατάρ την Τρίτη..

Η σχέση του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου είναι ιδιαίτερα ..στενή. Κρατάει χρόνια αυτή η..κολόνια.

Στις 7 Ιουλίου 2010, ο Ιερώνυμος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην παρουσίαση της ΜΚΟ «Αποστολή», είχε ευχαριστήσει δημόσια τον επιχειρηματία «για τη μέχρι σήμερα σημαντική υποστήριξη στο έργο» της Αρχιεπισκοπής από τα κλεμμένα. Είχε τιμήσει δε τον Λαυρεντιάδη με το μετάλλιο του Αγίου Διονυσίου, διότι ως γνωστόν το χρήμα δεν έχει… προέλευση. Την ίδια στιγμή όμως που τα αρχιδολαμόγια είχαν αγκαλίτσες και φιλάκια στην Ντόχα, η εταιρεία Alapis, άλλοτε ναυαρχίδα των δραστηριοτήτων του αχυράνθρωπου ανακοίνωσε ότι κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία συνδιαλλαγής των διατάξεων του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007. Αφήνοντας στον δρόμο των.. συσσιτίων της …αρχιεπισκοπής χιλιάδες εργαζόμενους που θα τα ενισχύσει ο ….Λαυρεντιάδης. Ζήτω η τρέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...