Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ποιος είναι ο κουστουμάτος προβοκάτορας;


Καθημερινά γίνονται δεκάδες καταγγελίες από ανθρώπους που ήταν μάρτυρες σημαντικών γεγονότων που έγιναν πριν ή και κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης παρακρατικών σε διαδηλωτές την περασμένη Πέμπτη.

Συγκεκριμένα: δημοσιεύει σήμερα ο Ριζοσπάστης.

1. Στην οδό Βουκουρεστίου και ενώ η περιφρούρηση της διαδήλωσης επιχειρεί να απωθήσει τους κουκουλοφόρους, τη στιγμή που οπισθοχωρεί, εμφανίζονται μέσα από στοά πέντε άνδρες που φορούν σιδερογροθιές που αρπάζουν διαδηλωτή και τον ξυλοκοπούν με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικά κατάγματα.

2. Το μεσημέρι της Πέμπτης, μία ομάδα από 180 - 200 κουκουλοφόρων με εξοπλισμό μπήκαν στο σταθμό του Μετρό «Αμπελόκηποι», που βρίσκεται Λ. Αλεξάνδρας και Πανόρμου (σ.σ. απέναντι από το κτίριο της ΓΑΔΑ. Αραγε είναι τυχαίο;). Αυτά τα άτομα κατέβηκαν στο σταθμό στο Μοναστηράκι και κατευθύνθηκαν στο Σύνταγμα μέσω της οδού Ερμού, όπου και μπλέχτηκαν με άλλες ομάδες που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση.

3. Μεταξύ 12 με 2 το βράδυ της Πέμπτης στο κτίριο της ΓΑΔΑ κουκουλοφόροι μαζί με αστυνομικούς είχαν μαζευτεί και πανηγύριζαν με φράσεις όπως: «τους κάψαμε, τους κάψαμε...». Μήπως εννοούσαν τους διαδηλωτές, που, την ώρα της δολοφονικής επίθεσης, κουκουλοφόροι και άλλοι φώναζαν: «κάψτε τους, κάψτε τους»;

4. Λίγο πριν την ώρα της δολοφονικής επίθεσης στο Σύνταγμα, το μεσημέρι της Πέμπτης, σε στενό μεταξύ Πανεπιστημίου και Σταδίου κοντά στο Σύνταγμα, άτομα που φορούσαν αστυνομικές στολές μπήκαν σε στοά. Λίγη ώρα αργότερα βγήκαν από τη στοά φορώντας μαύρες φόρμες και κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα.

5. Το μεσημέρι της Πέμπτης, στα Προπύλαια, σχηματισμοί κουκουλοφόρων έπαιρναν οδηγίες από αστυνομικό.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αμετανοητος συνεχιζεις να επικαλεισαι τα του περισσου.σωνει και καλα για ολα τα δεινα φταιει ο εθνικος χωρος.να σου θυμισουμε αγορακι το 44-49 τα εργα και τη δραση των εαμοβουλγαρων?αν δε τα ξερεις ανοιξε και κανα βιβλιο να ξεστραβωθεις.φτανει τοσο δογματισμος.

Ανώνυμος είπε...

Ενω εσυ που ξεστραβωθηκες αρχισες να βλεπεις ''ΑΠΟ ΠΙΣΩ''...

Ixnos είπε...

ενω οι γερμανοτσολιάδες ηταν..αγιοι.

Ixnos είπε...

Η απάντηση για τον ...εθνικό χώρο είναι εδω Όταν ξορκίζει ένας… Πλεύρης το …αντάρτικο πόλης. είναι να γελάς.διάβασε το ισως μάθεις κάτι απο εναν.....αγράμματο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...