Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο Σόϊμπλε προαναγγέλλει έμμεσα την κατάσχεση .


Είναι δυνατόν να λες ότι διαπραγματεύεσαι ρε προδότη με κάποιον που, εμμέσως πλην σαφώς, σε ξεφωνίζει, σε περιφρονεί και σε θεωρεί "ξεφτιλισμένο" επειδή δέχθηκες να παραχωρήσεις εθνική κυριαρχία;

Λέει λοιπόν ο κ. Σόιμπλε: “Οι ηγέτες της ευρωζώνης -μεταξύ των οποίων εκείνοι της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας- διευκρίνισαν, για μια ακόμη φορά, ότι η Ελλάδα είναι μια μοναδική, ιδιαίτερη περίπτωση, για την οποία έπρεπε να βρεθεί ειδική λύση. Για την πρόσθετη και πιο διαρκή βοήθεια που θα πάρει από τα μέλη της ευρωζώνης, η Ελλάδα θα πρέπει να πάρει σκληρά μέτρα και να αποδεχθεί στενή επιτήρηση. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Ελλάδα εκχωρεί προσωρινά ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας της. Δεν πιστεύω ότι άλλες χώρες θα δέχονταν ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός αν βρίσκονταν σε ύστατη ανάγκη”.

Αν είναι δυνατόν! Τους ξεφωνίζει ακόμα και ο ίδιος ο αποδέκτης της εθνικής μας κυριαρχίας!

Ο ίδιος μάλιστα ομολογεί σε συνέντευξή του στο Der Spiegel, ότι "Δεν έχει τίποτα τελειώσει, γιατί δεν υπάρχει συμφωνία με τους δανειστές"! Ο κ. Σόιμπλε λέει λοιπόν ότι θα ήθελε να είναι εθελοντική η συμμετοχή τους, αν δεν είναι όμως... “η μη συμφωνία, θα έχει μεγάλες συνέπειες”, δηλαδή κανονικά και με το νόμο χρεοκοπία και κατάσχεση της εθνικής περιουσίας που έχει μπει υποθήκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...