Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Άντε ..να …ζήσουμε να τους θυμόμαστε.


Έχουν εξαπολυθεί τα κυβερνητικά υποκείμενα σε ένα υπέρ πάντων αγώνα, να ..βαφτίσουν το ψάρι... κρέας. Εμείς θα θυμίσουμε πρώτα-πρώτα τα λόγια του προδότη αρχηγού τους, και μετά τα αποτελέσματα της μεγαλύτερης προδοτικής πράξης της νεώτερης ιστορίας, γιατί δείτε στον πίνακα το χρέος των άλλων χωρών και το δικό μας.

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Η αναδιάρθρωση θα γινόταν εις βάρος της αξιοπιστίας της χώρας μας και της υγείας του εθνικού και ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος. Θα οδηγούσε στην κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών και θα προκαλούσε μια χιονοστιβάδα κερδοσκοπικών επιθέσεων σε μεγάλο αριθμό άλλων ευρωπαϊκών κρατών. Επιπλέον, μια αναδιάρθρωση θα σήμαινε την άμεση και ουσιαστική οικονομική ζημία των συνταξιοδοτικών Ταμείων στην Ελλάδα, τα οποία έχουν επενδύσει τις οικονομίες των συμπολιτών μας σε κρατικά ομόλογα. Πρόκειται για ένα τίμημα πολύ βαρύ. Ένα τέτοιο σενάριο δεν είναι προς το συμφέρον της ελληνικής οικονομίας, των ελληνικών τραπεζών, των Ελλήνων πολιτών, αλλά ούτε και της ευρωπαϊκής οικονομίας. Με λίγα λόγια, η αναδιάρθρωση δεν βρίσκεται στην ατζέντα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ο έτερος υπάλληλος του Δ.Ν.Τ Παπακωνσταντίνου δήλωσε . «Η αναδιάρθρωση, το κούρεμα του χρέους, θα ήταν ένα τεράστιο λάθος για τη χώρα. Θα είχε τρομακτικό κόστος, χωρίς κανένα όφελος. Η Ελλάδα θα έμενε εκτός αγορών για 10-15 χρόνια».

Ακόμα και ο πιστός λαγός τους ο Γιώργος Καρατζαφέρης Χαρακτήρισε “επικίνδυνη” την κυβέρνηση γι΄αυτά που αποδέχθηκε, αλλά και για τον τρόπο που θέλει να τα παρουσιάσει. Δικαιώνεται, η θεσμοποίηση της ταπείνωσης;”, είπε και έστρεψε το όπλο στον κ. Παπανδρέου: “Ο πρωθυπουργός και η παρέα του είτε είναι ανυποψίαστοι, είτε κάτι πολύ χειρότερο: πολιτικά δόλιοι”, είπε.

Η ουσία είναι όμως πως στο Κείμενο Συμπερασμάτων της χθεσινής Συνόδου Κορυφής, αναφέρεται ρητά ότι η υποτιθέμενη ελληνική κυβέρνηση δια του προδότη Τζεφρυ κάλεσε τους ξένους για να αναλάβουν την εποπτεία της χώρας (όλο το κείμενο είναι στην διάθεση του defencenet.gr και το δημοσιεύουμε εδώ)!

Δηλαδή τον έλεγχο του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και γενικά του κράτους θα τον έχει η ξένη κυβέρνηση υπό τον ραιχ..ενμπαχ που έχει ήδη εγκατασταθεί στην Ελλάδα.

Δημιουργείται έτσι μείζον εθνικό και πολιτικό ζήτημα πλέον για την Ελλάδα. Οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου θα μείνουν στην ιστορία για έναν και μόνο λόγο: Γιατί η κυβέρνηση άνοιξε το δρόμο για την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας.

Tι «κέρδισε» και τι έχασε η Ελλάδα στη διάρκεια των σκληρών διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες; Δήθεν κέρδισε τη μείωση του χρέους. Το ελληνικό χρέος λένε μειώνεται κατά 100 δισ. ευρώ, με το haircut να κλειδώνει στο 50% και να απομένουν πλέον τεχνικής και νομικής φύσεως ζητήματα να επιλυθούν. Όμως η πραγματικότητα είναι άλλη. Το νέο δάνειο που θα δοθεί στην Ελλάδα υπολογίζεται στα 130 δις εκ των οποίων τα μισά περίπου θα δοθούν για την στήριξη των τραπεζών ,και άρα χρεωνόμαστε 30 δις επιπλέον. Και για σιγουρευτούν ποιο πολύ οι δανειστές τα νέα ομόλογα θα διέπονται από το αγγλικό δίκαιο αντί για το ελληνικό σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Dow Jones Newswire.

Ποιος μπορεί να μιλά για νίκη, όταν ως αντάλλαγμα για την ελάφρυνση μέρους των τοκοχρεολυσίων στην ουσία χρέους, η Ελλάδα τίθεται υπό μόνιμη γερμανική επιτήρηση-επικυριαρχία και μακροχρόνια λιτότητα; Τι έχασε λοιπόν η Ελλάδα; Την εθνική της κυριαρχία, και επειδή όπως όλα τα προδοτικά καθεστώτα φοβούνται τις εξεγέρσεις, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 2.200 (ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ) ξένοι ένστολοι, διασκορπισμένοι σε μονάδες της χερσαίας Ελλάδας και της Κρήτης, οι οποίοι αποτελούν εκπαιδευμένα στελέχη της Ευρωπαϊκής Στρατο-χωροφυλακής και επιχειρούν σε όλη τη χώρα! Είναι διασκορπισμένοι, σε όλη την επικράτεια για να μην δίνουν στόχο , με συγκεκριμένη διατεταγμένη υπηρεσία και σκοπό που είναι σε ευθεία σύγκρουση με όλες τις Διατάξεις που διέπουν το σύνταγμά μας! Ένα άλλο αποτέλεσμα των αφρόνων αποφάσεων είναι πως 183.000 επιχειρήσεις κινδυνεύουν να κλείσουν μέχρι το.... καλοκαίρι του 2012, ενώ ήδη οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 213.241 άτομα, φτάνοντας στα 820.276 άτομα. Αυτή η αύξηση της ανεργίας κατά 35% μέσα σε διάστημα 12 μηνών,

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η «εθνικά υπερήφανη» πολιτική, που ακολουθήθηκε τα τελευταία 30 χρόνια, οδήγησε την χώρα στον οικονομικό μαρασμό, την ηθική κατάπτωση και τον διεθνή διασυρμό. Αν αυτή η πολιτική δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως «εθνικά μειοδοτική» τότε τι παραπάνω κακό θα περιμέναμε να μας βρει; Μόνο μια εθνική καταστροφή λείπει για να επικυρώσει το μέγεθος της κατρακύλας μας και της μαζικής τύφλωσης που δεν μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά και τα αίτια που μας οδήγησαν σε αυτή.
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι χοντρόπετσοι κρατικοδίαιτοι εξουσιαστές ευαισθητοποιούνται και ξεσηκώνονται στο άκουσμα της πιθανότητας να μονιμοποιηθεί η παρουσία της τρόικας στην Αθήνα. Διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους μόνο με την ιδέα ότι υπάρχει πιθανότητα να διακόψει κάποιος το ατελείωτο φαγοπότι τους. Εθισμένοι στην εικόνα του «κουτόφραγκου» δανειστή, αναμένουν ότι οι δόσεις των δανείων θα συνεχίζονται στο διηνεκές, ώστε να απολαμβάνουν αυτοί τα γλυκά προνόμια της εξουσίας εις βάρος του ιδρώτα των ευρωπαίων φορολογούμενων. Έχουν μάθει στα τσάμπα γεύματα και νομίζουν πως το παραμύθι τους θα συνεχίσει να γίνεται πιστευτό.
Και ξάφνου ανακαλύπτουν πως τα κορόιδα ξύπνησαν, και κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν.
Και ξεσηκώνονται, με λάβαρο την κατ’ επανάληψη βιασθείσα, από τους ιδίους, εθνική υπερηφάνεια!
Τολμούν και μιλούν…
Την ύστατη αυτή ώρα!
Την στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται προ του γκρεμού, που οι ίδιοι, επιμελώς, επί δεκαετίες, την οδήγησαν!
Για να μην διαταραχθεί το λουκούλλειο γεύμα τους!
Για να μην διακυβευθούν τα προνόμια των κρατικοδίαιτων αφισοκολλητών τους!
Για να μην διακινδυνεύσουν οι καλοζεσταμένες θεσούλες τους!
Γιατί όχι θα μου πείτε;
Η θρασύτητα αποτελούσε πάντα προνόμιο των προδοτών.

Ανώνυμος είπε...

Επίκεντρο του προβληματισμού παντός δημοσιολογούντος τις τελευταίες ημέρες είναι η απώλεια ή μη της «Εθνικής Κυριαρχίας», από τις προβλέψεις της νέας δανειακής σύμβασης (Μνημόνιο 2) που είναι στα σκαριά. Και εδώ πεδίον δόξης λαμπρόν για τους Ακροδεξιούς και Ακροαριστερούς Λαϊκιστές και Πατριδοκάπηλους. Είδε ο γύφτος τη γενιά του... Βγαίνει ο...Εθνικός Κωλοτούμπας Καρατζαφέρης (που ψήφισε μετ’ επαίνων την «υποδούλωση» του πρώτου Μνημονίου) και διαγκωνίζεται σε αντιευρωπαϊσμό και μπουρδολογία την Παπαρήγα και τους λοιπούς νοσταλγούς των κομμουνιστικών μαυσωλείων... Το καλό είναι ότι το λέει φάτσα-φόρα: «Να πεινάσουμε, να πεινάσουμε, αλλά να μην... υποδουλωθούμε!»...
Το σίγουρο, λοιπόν, σε περίπτωση μη αποδοχής του νέου Μνημονίου, είναι ότι θα πεινάσουμε. Και μάλιστα άγρια και ανεξέλεγκτα. Χωρίς να μπορούμε να προβλέψουμε σε πια ακριβώς δεκαετία -ή και... αιώνα- θα σταματήσει η κατρακύλα της χώρας μας προς το χθες... Εκείνο όμως που τίθεται ως «αντίπαλο δέος» είναι απατηλό, ιστορικά και οικονομικά βλακώδες και ανύπαρκτο. Η δήθεν «απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας». Ποιας; Τι εννοεί ο ποιητής;
Για ποια «εθνική κυριαρχία» κόπτονται οι ακροδεξιοί και ακροαριστεροί φωνασκούντες; Αυτήν που ήδη έχει de facto εκχωρηθεί από τη στιγμή που μια χώρα καταναλώνει διαρκώς και αμετανόητα περισσότερα από όσα παράγει και συνεπώς είναι απόλυτα εξαρτημένη από δάνειες δυνάμεις; Αυτήν που έχει απολεσθεί, εφόσον εδώ και δεκαετίες παράγουμε ελλείμματα και χρέη, και καταφεύγουμε στον εξωτερικό δανεισμό για να ισοσκελίσουμε τους προϋπολογισμούς μας; Αυτήν που εξαρτάται από την εκάστοτε υπ’ αριθ. X δόση;
«Εθνική Κυριαρχία» -έτσι όπως τη θέτουν οι επικίνδυνοι λαϊκιστές, ήτοι «οικονομική κυριαρχία»- δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα! Ήδη, από τα χρόνια της επανάστασης του 1821 ξεκίνησε ο οίστρος του δανεισμού και της κατ’ αυτόν τον τρόπο «υποδούλωσης» στους «κακούς ξένους». Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού οι επαναστατημένοι πρόγονοί μας χρειάζονταν γρόσια για να εξοπλίσουν τον απελευθερωτικό στρατό των ξεσηκωμένων... Και ναι μεν ο Γέρος του Μοριά μας απελευθέρωσε από τους Τούρκους, όμως η «δουλεία» που μας επέβαλε στους διεθνείς Τραπεζίτες έληξε μόλις στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν αποπληρώθηκε η τελευταία δόση δανείου που είχε συνάψει ο γενναίος πολεμιστής!...
Τι να υποθέσουμε λοιπόν; Ότι ο Καρατζαφέρης, για παράδειγμα, είναι περισσότερο... «πατριώτης» και απ’ τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη; Ναι, με τη λογική που μιλά σήμερα ο Ακροδεξιός Ανεμοδούρας, αυτό ουσιαστικά εννοεί και υπονοεί... Το ‘χουν καταλάβει άραγε οι πειθήνιοι οπαδοί του; Και αν ναι, τι έχουν να πουν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...