Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Οσονούπω έρχεται και… η… ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ;


Εμείς είχαμε βαρέσει το..καμπανάκι με το πόστ . Ρε «καπετάν» Γιώργη, βάλθηκες να χαλάσεις την υστεροφημία σου;

Τώρα έρχεται και ο εντεταλμένος για τον διαμελισμό της χώρας πρωθυπουργός να βαρέσει την …σειρήνα της… εκκίνησης , και να αναφερθεί στην Κρήτη, ως να επρόκειτο για ανεξάρτητο κράτος ή για επικείμενο ανεξάρτητο κράτος!

Έχουμε πει ότι ο προδότης δεν πρόκειται να παραιτηθεί εάν δεν τελειώσει την αποστολή του που είναι, και τα… εθνικά.

Το μήνυμα το έστειλε μιλώντας στην διάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που πραγματοποιείται στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου, με αντικείμενο τις εξελίξεις στον αραβικό κόσμο μετά την Αραβική Άνοιξη, έδωσε υπόσταση σε μία φημολογία που οργιάζει τα τελευταία δύο χρόνια σε πολλά διπλωματικά σαλόνια των Αθηνών: Ότι επίκειται δημοψήφισμα στο νησί με θέμα την ανεξαρτησία της Κρήτης!

Οι παριστάμενοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους σήμερα όταν ο ξεπουλημένος δήλωσε κατά λέξη ότι «Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Έχει ιστορικούς δεσμούς με τον αραβικό κόσμο και επιθυμεί να τους διευρύνει και να τους ενισχύσει».

Το πρώτο ερώτημα που προκύπτει είναι. Έχει η Κρήτη υπουργείο Εξωτερικών και ανεξάρτητη πολιτική επί του αραβικού κόσμου;Το defencenet.gr αποκάλυψε πως μία εβδομάδα πριν σε εκδήλωση πρεσβείας δυτικού κράτους ξένος διπλωματικός υπάλληλος μιλώντας σε στέλεχος του και σε έναν ακόμα δημοσιογράφο είπε ότι «Έρχονται δραματικές εξελίξεις στη χώρα. Όπως π.χ. θέμα ανεξαρτησίας της Κρήτης το 2012»!

Αλλά και το ενημερωτικό σημείωμα του αμερικανικού υπουργείου Εμπορίου, γνωστό ως FAQ (Frequently Asked Questions), όπου οι Αμερικανοί συμπεριλαμβάνουν τη λίστα των χωρών που κάνουν δεκτές αυτές τις προσωρινές δηλώσεις εκτελωνισμού προϊόντων και ανάμεσα σε 90 αναγραφόμενες χώρες υπάρχει και η αναφορά στην... Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος!

Και η Guardian στο κόλπο για ..ανεξάρτητη ΚΡΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...