Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Μια απάντηση στα αργυρώνητα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε ,και τους επαγγελματίες των στημένων πάνελς.


Επειδή δεν αντέχουμε τα "παπαγαλάκια" των ΜΜΕ να λένε ότι τάχα "δεν έγινε η παρέλαση της Θεσσαλονίκης" ,παραθέτουμε τα επόμενα βίντεο για να διαπιστώσετε ότι όχι μόνον παρέλασαν αλλά ήταν η πρώτη φορά που ο κόσμος έδειξε τόση ζωντάνια και δυνατά τραγουδούσε το "Μακεδονία ξακουστή" και φώναζε "Ζήτω η Ελλάδα" κλπ :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VoS3Gjcpdmc


Προσέξτε στο βίντεο ότι στην εξέδρα των επισήμων υπάρχει απλός κόσμος και όχι οι επίσημοι. Προσέξτε επίσης ότι παρά το ότι δεν υπάρχει αστυνομική δύναμη, ο κόσμος αυθόρμητα παραμερίζει για να παρελάσουν τα αγήματα. Δείτε και πόσο ενθουσιασμένα ο κόσμος ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ τους σημαιοφόρους μαθητές και μαθήτριες :

http://www.youtube.com/watch?v=C9-wL6vJ_o0

Διαβάστε και ένα σχόλιο από το Ιστολόγιο ΤΑΧΑΛΙΑ το οποίο επιβεβαιώνουμε πλήρως:

"Λοιπόν, επειδή ήμουν παρών, ο κόσμος σύμπας έκραζε τον Παπούλια και τους υπόλοιπους, οι Συριζαίοι ήταν ελάχιστοι, είχαν μόνο ένα μικρό πλακάτ, ο κόσμος καταχειροκρότησε αυτούς που παρέλασαν και μάλιστα όταν κάποιοι αναρχικοί/συριζαίοι έβριζαν και γιουχάιζαν αυτούς που τελικά παρέλασαν ο κόσμος τους απομάκρυνε και κάποιοι συνεπλάκησαν μαζί τους! Για να μην πουν διάφοροι ακροαριστεροί ότι ο κόσμος δεν ήθελε την παρέλαση, διαβεβαιώνω ότι έγινε το εντελώς αντίθετο! Ο κόσμος ήθελε την παρέλαση και μάλιστα με ενθουσιασμό, τον Παπούλια και τα λοιπά μέλη του ξενόδουλου καθεστώτος δεν ήθελαν!
Έπειτα, η παρέλαση έγινε αυθόρμητα! Η φιλαρμονική παίρνοντας πρωτοβουλία αρχίζει να παιανίζει και να περνάει παρελαύνοντας μέσα από τον κόσμο ο οποίος έκανε αυτομάτως πίσω και μάλιστα παίζοντας το "Μακεδονία ξακουστή", ο κόσμος καταχειροκρότησε και ακριβώς πίσω από την φιλαρμονική ακολούθησαν με το λάβαρο με τη μορφή του Π.Μελά οι απόγονοι των Μακεδονομάχων, έτσι άρχιζαν να τους ακολουθούν και τα υπόλοιπα τμήματα αυθόρμητα, ο δε κόσμος ήταν ενθουσιασμένος!

Τέτοιο γεγονός είχε να γίνει από την περίοδο της Κατοχής! Από τότε είχε να απαγορευτεί η παρέλαση όπως έκανε τώρα το κατοχικό και ξενόδουλο καθεστώς του ΠΑΣΟΚ! Και όπως ακριβώς έγινε τότε ο κόσμος αυθόρμητα έκανε μια αυτοσχέδια παρέλαση!"


Δυστυχώς δεν παρέλασαν στρατιωτικά αγήματα (με εξαίρεση τις Λέσχες Εφέδρων) κάτι που όπως μάθαμε, για να γινόταν έπρεπε να δώσει το πρόσταγμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος βέβαια είχε αποχωρήσει μαζί με τους υπόλοιπους επισήμους, οπότε δεν έδωσε και το πρόσταγμα. Ανεβάσαμε το αυθεντικό βίντεο, χωρίς καμία λεζάντα, για να παραμένει ελεύθερο προς χρήση-δημοσίευση. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ :

http://www.youtube.com/watch?v=VoS3Gjcpdmc

και εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=C9-wL6vJ_o0

dnikolaou73@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...