Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Πλαστογράφος ο αστράτευτος ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ


Ερωτηματικά σχετικά με τη γνησιότητα των εγγράφων που χρησιμοποίησε ο Κ. Αϊβαλιώτης για να αποφύγει τη στράτευση γεννά επιστολή του Φρανκ Μπάρετ. Αρνείται ότι είχε υπογράψει οποιαδήποτε βεβαίωση.

"Φωτιές" στον βουλευτή και εκπρόσωπο τύπου του ΛΑΟΣ, κ. Κώστα Αϊβαλιώτη, ανάβει, η απαντητική επιστολή του γενικού γραμματέα του Ευρωπαϊκού Κόμματος των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών Φρανκ Μπάρετ, προς το Γενικό Προξενείο Ελλάδος.

Σύμφωνα με την "Δημοκρατία της Κυριακής" ο κ. Μπάρετ αφήνει ακάλυπτο τον βουλευτή, σχετικά με το θέμα της αναβολής από τη στράτευσή του, αρνούμενος ότι υπέγραψε βεβαίωση εργασίας του κ. Αϊβαλιώτη στην γραμματεία του κόμματος Ένωση για την Ευρώπη, ως δόκιμος υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Τονίζει μάλιστα ότι το πιστοποιητικό είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο, διαφορετικό από αυτό που θα χρησιμοποιούσε

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο κ. Αϊβαλιώτης έχει πάρει αναβολή από τη στράτευση, χρησιμοποιώντας πιστοποιητικό που φερόταν να έχει υπογράψει ο κ. Μπάρετ.

Στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος τον σχετικό νόμο, υπηρέτησε μειωμένη θητεία, εξαγοράζοντας τον υπόλοιπο χρόνο.

Όμως η απάντηση του γγ του Ευρωπαϊκού Κόμματος, πιθανότατα θα δημιουργήσει προβλήματα στον βουλευτή, καθώς αμφισβητείται η γνησιότητα του πιστοποιητικού που χρησιμοποίησε ο κ. Αϊβαλιώτης.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος, στις ευνοϊκές διατάξεις δεν υπάγονται όσοι είτε με τη χρήση πλαστών δικαιολογητικών είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο προκάλεσαν ή προκαλούν την έκδοση παράνομων διοικητικών πράξεων προκειμένου να παρατείνουν την παραμονή τους εκτός των τάξεων των Ενόπλων Δυνάμενων ή να αποφύγουν την υποχρέωση στράτευσή τους.

Η επιστολή Μπάρετ που δημοσιεύει η "Δημοκρατία της Κυριακής"

"Αγαπητή κυρία πρόξενε,

Σας ευχαριστούμε για την επιστολή σας από 15 Φεβρουαρίου αναφορικά με τη γνησιότητα της υπογραφής μου σε ένα έγγραφο. Δεν ενθυμούμαι να έχω υπογράψει το εν λόγω έγγραφο και η υπογραφή δεν φαίνεται να είναι δική μου.

Επίσης το πιστοποιητικό είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο που φέρει την επικεφαλίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και όχι σε επιστολόχαρτο του Κόμματος Union for Europe (Κόμμα Ένωση για την Ευρώπη), το οποίο θα χρησιμοποιούσα εγώ ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας.

Το έτος 1996 δεν ήμουν υπεύθυνος του κόμματος Union for Europe για θέματα προσωπικού και είναι απίθανο να είχε ζητηθεί από εμένα να υπογράψω αυτό το είδος εγγράφων.

Δυστυχώς το κόμμα Union for Europe υφίστατο μέχρι το 1999 και δεν διαθέτω κανένα αρχείο σχετικά με εκείνη την περίοδο".

Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας λαμόγιο. Και μετά αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν σε εποχή κρίσης, να κτίζει νέα βίλα στα καμένα του Διόνυσου το αρχιλαμόγιο του ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ο « βρυξελιώτης» αστράτευτος ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ-ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ. Ένας τύπος που πριν γίνει βουλευτής δεν είχε τσιγάρο να καπνίσει έγινε μέσα σε πέντε χρόνια με βίλα στις Βρυξέλλες ,τώρα κάνει νέα στον Διόνυσο ,και έχει εταιρίες offshore με άγνωστο προς το παρόν καταθέσεις. Μέσα σε όλα έχει βάλει και την γυναίκα του διπλοθεσιτρια για να μην χάσει. Τώρα πόσα ανίψια, ξαδέλφια ,κουνιάδους η μπατζανάκηδες έχει βολέψει μέσω του άλλου αρχιλαμόγιου του ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ θα το δούμε. Σημασία έχει ότι αυτοί ανακατεύτηκαν με την πολιτική, για να τα οικονομήσουν και μόνο. Είναι δε τόσο σάπιοι ,που το σύστημα αντί να τους βγάλει στο… κλαρί, τους πατρονάρει κιόλας από πάνω, για να μας δείξει πως εάν δεν είσαι τέτοιος τύπος, δεν σε… θέλει. Για δείτε παρακάτω πόσες φορές τον έχουμε εγκαλέσει για τις πολιτικές βρωμιές του, και απάντηση; ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ακόμα η απάντηση για την βίλα σου;

την βίλλα που στεγάζει «διπλωμάτη» εχθρικής χώρας στο Βέλγιο ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ( καρατζαφέρης)

Ποιός « διπλωμάτης » μένει στην βίλλα του ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ στο ΒΕΛΓΙΟ; Μήπως είναι Τούρκος; )

Κώστας Aϊβαλιώτης η Κώστας Κυδωνιάτης;

ο Κ. Αϊβαλιώτης και η αποφυγή στράτευσης που είχε επιτύχει.

Όταν βλέπεις τον ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ στο ΑΛΤΕΡ να μιλεί για μίζες ,σου έρχεται να …ξεράσεις.

Τραβάνε στο ΛΑΟΣ τα μαλλιά τους με τον βουλευτή τους τον αστράτευτο Αϊβαλιώτη

http://ixnos1.blogspot.com/search?q=%CE%91%CE%99%CE%92%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%97%CE%A3&submit=search

http://ixnos1.blogspot.com/search?q=%CE%91%CE%99%CE%92%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%97%CE%A3&updated-max=2010-06-05T04%3A30%3A00%2B03%3A00&max-results=20

Δείτε στο Ποιός « διπλωμάτης » μένει στην βίλλα του ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ στο ΒΕΛΓΙΟ; Μήπως είναι Τούρκος; Και δείτε εδώ για την βίλα του. http://whitepages.truvo.be/detailssearch.ds?

Ρε αρχιλαμόγιο, Αϊβαλιώτη πάλει κτίζεις νέα βίλλα; Εσύ δεν είσαι βουλευτής αλλά… εργολάβος.

11 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ...

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Ο ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ, Ο ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ; ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αδέκαστοι εισαγγελείς υπάρχουν; Θα επέμβουν αυτεπάγγελτα μετά το δημοσίευμα; Είναι δυνατόν όλοι εμείς να υπηρετήσαμε πολλούς μήνες την στρατιωτική μας θητεία και αυτός να έστριψε δια του αρραβώνος;

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει αυτός ο γελοίος.Αυτός το 2007 στις βουλευτικές εκλογές,ως υποψήφιος, μέχρι την τελευταία μέρα ήταν στις Βρυξέλλες.Ούτε η γυναίκα του τον ψήφισε.Αυτός έκανε συλλογή από αυτοκίνητα BMW, αυτό είναι το χόμπι του.Ο μέγας και τρανός αρχηγός του,ο διεκδικητές του τίτλου του μεγαλύτερου ψεύτη όλων των εποχών,Καρατζαφέρης, κανόνισε για την εκλογή του.Τους είχε οικογενειακώς,ως συνεργάτες στο γραφείο του,μαζί με τον Σχοινά ,τον Σκανδαλάκη, την Άννα την Ζωηρού και άλλους ανύπαρκτους,για να παίρνει τα 29.000, EXTRA, ευρώ για επάνδρωση γραφείου, ο ίδιος o χοντρός,και σήμερα είναι τα γιουσουφάκια του!!Ρωτήστε και τον Γεωργίου.Τώρα ,τα περί ανυπότακτου Αιβαλιώτη,ποιος δίνει σημασία.Βουλευτής,κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, εκπρόσωπος τύπου,τρίχες κατσαρές.Στην υγειά των κορόιδων.Αφού ο κόσμος είναι κοιμισμένα ζώα.Που να καταλάβουν τι γίνεται!!!!Δεν είδατε τι έγινε με τα AIR BUS 340.Ο μέγας πατριώτης Βορίδης τα ξεπούλησε για 30 εκατομμύρια ευρώ!!Ποιος τον επισκέφτηκε την επόμενη μέρα;Ο Καρατζαφέρης!!!!!!Για την μοιρασιά.

Ανώνυμος είπε...

Όπου να ναι έρχεται η ώρα να μιλήσουν και αυτοί που ξέρουν.Να δούμε που θα κρυφθούν τα λαμόγια του κόμματος ''Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Μακεδονία,Ζήτω ο Μέγας Αλέξανδρος,30 ευρώ ότι πάρεις, ευκαιρία, και μια Ελληνική σημαία δώρο!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤ'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΑΝΣΥ ΓΙΟΥΤΣΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΙΚΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ;
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
Ο ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ; ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ;
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

Ανώνυμος είπε...

Στην τσέπη του χοντρού πάνε

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ??

ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΡΩΤΩ....
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΚΡΗ??

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ Η ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ???

Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ είπε...

Απάντηση στην Κυριακάτικη Δημοκρατία
http://melostisneos.wordpress.com/2012/01/10/%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%af/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...