Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Στεναχωρήθηκαν για το γιαούρτωμα της…. Μπακογιαννη.


Μια ανύπαρκτη Ν.Ε που αποτελείτε στην ουσία από δυο αργόμισθους, ένα μετακλητό τρικαλινό δάσκαλο, και την διορισμένη στην περιφέρεια κόρη του Αντιπρόεδρου του αποκόμματος Σκανδαλάκη άλλη δουλειά δεν είχε παρά να τρέξει να βγάλει ανακοίνωση για το γιαούρτωμα της Ντορας, και να κάνει όλο το Ηράκλειο να γελά. Αυτό δείχνει και για ποιόν δουλεύουν. Αρε χοντρέ που όταν σου λέμε ότι είσαι παράρτημα του μητσοτακεϊκου διαμαρτύρεσαι.

"Καταδικάζουμε απερίφραστα τα γεγονότα της 14ης Ιανουαρίου, που αποτελούν μία ακόμη εκδήλωση του τρόπου σκέψης και δράσης των ομάδων και σχηματισμών της άκρας αριστεράς" αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και τονίζει:


"Η προσπάθειά τους να κάνουν το Ηράκλειο μια πόλη αναρχοκρατούμενη δεν θα περάσει. Το σκηνικό της ανομίας και της αναρχίας θα καταρρεύσει, αν όχι από την αδύναμη πολιτεία, σίγουρα από τους συνειδητούς πολίτες".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε Μπαρμπαγιώργο... εσύ είσαι με τα τσιπροειδή και τα αναρχοαυτόνομα άπλυτα δηλαδή; Άντε να αρπάξεις κανα ψίχουλο από τη Συγγρού... όλο και κάτι θα χει περισσέψει από τα φραγκα του Κόκκαλη και του Αλαφούζου. Ξέρεις, εκείνα απ'το 93 λέω. Ήταν μπόλικα. Ή μήπως ό,τι έμεινε το καθάρισε ο Φαήλος;

Ανώνυμος είπε...

Για τα συνασπιστίρια που τακιμιάσανε με τους Τούρκους στη Θράκη κουβέντα έτσι; Μούγκα στη στρούγκα να πούμε... Ε ρε τάισμα που 'χει πέσει... Μόνο τον Καρατζαφέρη ξέρεις να κυνηγάς! Λαμόγιο!
Μανόλης Κ.

Ixnos είπε...

Θα τον περιποιηθουμε και αυτον μην βιαζεσαι μη λαμογιο, ...εμμισθε του καρατζαφερη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...