Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Τα πράσινα κοπρόσκυλα έβαλαν τον ροζ φερετζέ.


Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Public Issue του Ιανουαρίου, ίσως της εγκυρότερης και πιο συγκεκριμένης που γίνεται από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων αφού αποτυπώνει τις τελικές προτιμήσεις με ειδικό μοντέλο αναγωγής των αναποφάσιστων που αποδεικνύεται αλάνθαστο μέχρι στιγμής σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις της τελευταίας οκταετίας δείχνουν ότι Πρώτη στην πρόθεση ψήφου έρχεται η ΝΔ με ποσοστό 30,5%, και τα δύο κόμματα της Αριστεράς, τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΜΑΡ να επελαύνουν, και το ΚΚΕ να είναι στα ίδια ποσοστά του. Το ΠΑΣΟΚ απλά να μην υπάρχει πλέον με 14%, και το φασιστικό ΛΑΟΣ να έχει ξεφουσκώσει τελείως με ποσοστά στα επίπεδα του 2009,αυτό δηλαδή που θέλει ο αρχηγός του, για να ελέγχει το… ταμείο.
Στην ουσία δηλαδή κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου Βαρόμετρου του 2012 είναι η εκρηκτική άνοδος της Αριστεράς γενικά που φτάνει το 42% ή και παραπάνω.
Εμείς έχουμε πει ότι οι δημοσκοπήσεις είναι ..υποτιθέμενες, διότι δεν μπορεί να ληφθει υπ΄οψιν η κίνηση του Κουβελη να αποσπασθεί από τον Συριζα για να παίξει το ανάχωμα στην διαρροή των πασοκτζήδων προς την αριστερά, με την δημιουργία της «Δημοκρατικής Αριστεράς» ,γιατί μην μας πείτε ότι τον αγάπησαν απότομα. Η απότομη άνοδος του δείχνει πως άλλαξαν φερετζέ οι πασοκτζήδες υπό τον φόβο του κραξίματος και πήγαν στον …πλησίον τους.
Τώρα το τι σημαίνει ένα συνολικό 42% για την υποτιθέμενη αριστερά; Παρά τα όσα λένε απολύτως τίποτα, διότι όλα είναι προσυμφωνημένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...