Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Σαμαρά γιατί προστατεύεις τους κλεφταράδες;


Τρέμουν για τυχόν αποκαλύψεις που μπορεί να βγουν για τους κλεφταράδες της, και απαντά ….πολιτικά η νουδουλα λέγοντας για παραπλανητική και ταπεινωτική διαδικασία σχετικά με την πρωτοβουλία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για τον έλεγχο του πόθεν έσχες των βουλευτών να δώσει συνέχεια στην έρευνα για τυχόν καταθέσεις Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία και αντικείμενο έρευνας την περίοδο από το 2007 έως σήμερα.

Δεν πρόκειται, όπως τονίζει να λάβει μέρος σε μια τέτοια «ταπεινωτική για τη Βουλή» και παραπλανητική διαδικασία, αντιπροτείνει να διερευνηθούν τα «πόθεν έσχες», μόνο όσων διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων μετά τη μεταπολίτευση, και σύμφωνα με τον κ. Τασούλα, οι λόγοι που αρνείται η Ν.Δ. είναι προφανείς και υποστηρίζει: «Η αποδοχή μιας τέτοιας πρότασης θα αποτελούσε νέα παγκόσμια είδηση. Θα καταρράκωνε το κύρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου διεθνώς και θα καθιστούσε την Ελλάδα, για μια ακόμη φορά -μετά τις γνωστές δηλώσεις του τέως πρωθυπουργού, κ. Παπανδρέου περί ''χώρας διεφθαρμένων''- περίγελο του κόσμου. Χωρίς, ταυτόχρονα, να φωτίζει την αλήθεια για όσους, πράγματι, διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα».

Δηλαδή μπορεί να υπάρξει ποιο καταρράκωμα για μια ανύπαρκτη βουλή ; Για μια βουλή που αποφασίζει έρημην του λάου αντισυνταγματικά ότι θέλουν οι τοκογλύφοι εντολοδόχοι της; Για μία βουλή που είναι τόσο ανίκανη που έβαλε έναν τεχνοκράτη για πρωθυπουργό;

H πραγματικότητα είναι ότι έχετε κλέψει όλοι τόσα πολλά, που τρέμετε στην ιδέα της… κατά λάθος αποκάλυψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...