Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Γέμισε χουντόπαιδα το υποδομών ο ΒΟΡΙΔΗΣ.





Δεν πρόλαβε να αναλάβει αντισυνταγματικά το υπουργείο και φρόντισε αμέσως να το γεμίσει με τα δικά του καλόπαιδα από το πάλε ποτέ φασιστικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, συντελώντας με αυτό τον τρόπο, στην …αναδιοργάνωση του δημοσίου. Εάν αναλάμβαναν ποιο πολλά υπουργεία ίσως είχαμε και εισαγωγή φασισταραδων διότι υπάρχουν και οι υποχρεώσεις προς τον…. ΛΕΠΕΝ.
Ο Μάκης Βορίδης δεν διετέλεσε μονάχα επικεφαλής της φιλοχουντικής ΕΠΕΝ αλλά είχε ιδρύσει και το δικό του ακροδεξιό κόμμα με το όνομα "Ελληνικό Μέτωπο". Έτσι ως υπουργός Υποδομών δεν ξέχασε τους ανθρώπους που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια ακλουθώντας τον στο έτερο απόκομμα τον ΛΑΟΣ , κι αποφάσισε αμέσως να μοιραστεί μαζί τους την «χαρά» της κυβερνητικής εξουσίας που ανέλαβε με μερικά από τα στελέχη του Ελληνικού Μετώπου και του ΛΑΟΣ που βρήκαν στέγη κι εργασία στο Υπ.Μεταφορών.
Ποιοι έχoυν ευθύνες για την είσοδο των φασισταράδων μετά από πολλά χρόνια σε κυβέρνηση; Βρείτε το.

Θεοδόσης Αθανασάς, επιφανές στέλεχος και διευθυντής του Ελληνικού Μετώπου. Ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή στο Πολιτικό Γραφείο του Μάκη Βορίδη στο Υπ.Μεταφορών.
Σπύρος Βάιλας, Το 2005 εξελέγη από το 2ο Συνέδριο στην Κεντρική Επιτροπή του Ελληνικού Μετώπου.
Φαίδων Δημόπουλος, ίσως το Νο2 του Ελληνικού Μετώπου. Ήταν υπεύθυνος και των οικονομικών του κόμματος.
Γιάννης Ζωγράφος, ιδιαίτερα δημοφιλής στον φασιστοπατριωτικό χώρο. Συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Παπαγεωργίου, δημοσιογράφου της Ελεύθερης Ώρας που είχε συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.
Επίσης τόσο ο Γιώργος Τσίχλης όσο ο.Αλέξανδρος Τζανακάκης προσλήφθηκαν στο Γραφείο του Μάκη Βορίδη στο Υπ.Υποδομών όπως και η κ.Δέσποινα Γκιγκάκη, υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικ
ής με το ψηφοδέλτιο του Α. Γεωργιάδη.
Έχουμε μια απορία .Γιατί ξέχασε τον…. Χαρίτο .
Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κακως που δε σε ρωτησανε ιχνος.τωρα ποιοι ειναι οι χουντικοι αυτο ειναι αλλη ιστορια.παντως εχεις μια μανια καταδιωξης με τους πατριωτες αλλο πραμα.μηπως σου την εκατσε κανενας ακροδεξιος οταν ησουν παρθενος ακομη ή επειδη σε αφησε στο παραπονο, βγαζεις τα αποθημενα σου αριστεροθολοκουλτουριαρα.προσπαθησε ποτε δεν ειναι αργα.μπορει να κερδισεις το γλειφιτζουρι που με παθος ζητας....

Ixnos είπε...

Με χαζοχαρουμενους για να απαντησουμε στην...γλωσα σου δεν ασχολουμαστε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...