Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Μας ..ενοχλούσε ο ...ρουμπής, ο,,, κουμπής, ο... ρουμποκομπολογής


Κύριοι εισαγγελείς δεν γνωρίζεται ότι οι… τρίτοι δεν συνιστούν απόδειξη παρέμβασης υπουργού;

Aνθρακες ο …θησαυρός. Πολιτικές και υπηρεσιακές παρεμβάσεις τρίτων, υπηρεσιακών και μη παραγόντων, εκ μέρους υπουργών κατήγγειλαν οι δύο οικονομικοιί εισαγγελείς Γ.Πεπονής και Σ.Μουζακίτης στη νέα κατάθεσή τους στον Άρειο Πάγο!

Οι δύο εισαγγελείς παρέμειναν στο γραφείο του κ. Μακρή κατέθεσαν δύο χειρόγραφα υπομνήματα, περίπου είκοσι συνολικά σελίδων, τη δε ερχόμενη Δευτέρα θα επανέλθουν για νέες διευκρινίσεις, αφού τα όσα είπαν ήταν πολύ βαριά και θα μπορούσαν - σε μια κανονική χώρα - να καθίσουν στο σκαμνί τους εν λόγω υπουργούς..

Το περιεχόμενο των δύο υπομνημάτων, κατά τα δύο τρίτα αλληλεπικαλύπτεται, καθώς αφορούν τις ίδιες παρεμβάσεις και τα ίδια πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα υπομνήματά τους οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης δεν προβαίνουν σε αξιολογήσεις, αλλά απλώς καταθέτουν γεγονότα και πρόσωπα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες λένε ότι δεν τους ενόχλησε ποτέ υπουργός ή υφυπουργός, αλλά τους μεταφέρθηκε επιθυμία ή δυσαρέσκεια υπουργού, μέσω τρίτου, προκειμένου να επισπευτούν ή να κλείσουν τρεις διαφορετικές υποθέσεις που χειρίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...