Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ακόμη δεν έχετε καταλάβει πόσο άθλιο είναι το φασισταριό;


Οι σημερινές δηλώσεις του Υφυπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος για μια ακόμη φορά μίλησε σαν εκπρόσωπος των εφοπλιστών αναγγέλλοντας και δικαιολογώντας την παράταση των εργασιών δρομολόγησης του απολύτως ακατάλληλου πλοίου «AQUA MARIA» μέχρι 31/3/2012, ξεχείλισαν την αγανάκτηση των Λημνιών.

Φτάνουν πια τα ψέματα και οι υποσχέσεις ότι «στο επόμενο τρίμηνο» θα υπάρξει λύση του προβλήματος της απαράδεκτης ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού μας, με παμπάλαια σαπιοκάραβα. Το «AQUA MARIA», δεν πρέπει να ξαναπιάσει Λήμνο. Αύριο το αποχαιρετούμε οριστικά. Δεν θα το αφήσουμε να δέσει στο Λιμάνι μας. Τα δίκαια και νόμιμα αιτήματα των Λημνιών δεν επιδέχονται άλλης αναβολής.

Η Λήμνος λέει «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ».

Εσείς φταίτε κύριοι που περιμένατε από τον Μπουμπούκο κάτι …άλλο. Αυτός μέχρι τσιμπούκια είναι ικανός να κάνει στους καραβάδες προκειμένου να παραμείνει …Υπουργός.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ;

Ixnos είπε...

Γιατι οι δήμοι τι είναι,οι αδιάφθοροι;

Ανώνυμος είπε...

"Γιατί οι δήμοι τι είναι;Οι αδιάφθοροι;"λες...

1)Μέχρι 100.000ε μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι δήμοι, παραπάνω από αυτό το ποσό η έγκριση γίνεται από το υπουργείο όπως και πριν
2)Ο δήμος που ανήκει το λιμάνι είναι λογικό να ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον τα προβλήματα αλλά και τα πλεονεκτήματα του λιμανιού
3)Μέχρι τώρα αν ο δήμος ήθελε να κάνει την παραμικρή διόρθωση στο λιμάνι (π.χ. μια σωλήνα) ήθελε τεράστιο χρόνο για να γίνει η έγκριση.
Όσο για το άλλο που γράφεις για τους εφοπλιστές, το καταλαβαίνω...
Είσαι αριστερός, οπότε ποινικοποιείς τον πλούτο, το κεφάλαιο κ.τ.λ. χωρίς διάκριση. Δεν σκέφτεσαι όμως τους εργάτες στο Πέραμα, ούτε τα οφέλη για την ελληνική κοινωνία γενικά αν οι "κακοί" αυτοί εφοπλιστές φέρουν τα καράβια τους στην ελληνική σημαία..
Και τέλος, συνέχισε να δίνεις κώλο εσύ στους από πάνω σου "φιλεργάτες" και "λαθρολάγνους", καλά το πας...

Ανώνυμος είπε...

..μονο για τη χεστρα ειναι ο εθνικοφιλελευθερος προδοτης ο μπουμπουκος σας..να τον πεταξεις μεσα και να τραβηξεις το καζανακι.ΟΥΣΤ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΓΙΑ

Ixnos είπε...

Δηλαδή κατ΄εσενα ανώνυμε. όποιος κάνει κριτική στον Μπουμπούκα είναι ...αριστερός και κατευθυνόμενος έτσι; Λάθος πόρτα χτύπησες .Τους έχουμε χεσμένους όλους .Και δεξιούς και αριστερούς. Όσο για το ..κόλους ; Μάλλον εξ΄ιδίων κρίνεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρεις να διαβάζεις "Ίχνος";

Δεν σε λέω αριστερό γιατί κάνεις κριτική στον Άδωνι, αλλά για την συγκεκριμένη κριτική που περιλαμβάνει τους εφοπλιστές ως εξ ορισμού "κακοί", "ιμπεριαλιστές" κ.τ.λ.

Για τα άλλα που έγραψα γιατί δεν απαντάς?Επί της ουσίας δηλαδή..

Όσο για το τελευταίο, έκανα λάθος, το παραδέχομαι. Τσιμπούκια κάνεις... Καθώς το "εξ΄ιδίων" ισχύει προφανώς και για σένα..

Ανώνυμος είπε...

Τσιμπούκια κάνει η πουτάνα η μάνα σου καθίκι.

Ανώνυμος είπε...

όχι ρε παλιομαλάκα οι εφοπλιστές είναι ...ευεργέτες. Άντε γαμησου για να στο πω εγώ γιατί μπορεί το ixnos να... ντρέπεται. Γαμω το συντηρητισμό σου που μπηκες εδώ μόνο για να βρίσεις. Εάν δεν σου γουστάρει μην μπαίνεις. Διάβαζε την ..ΕΣΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΑΜΙΝΑ ΤΩΝ ...ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΑΚΌΜΑ ..ΦΩΝΑΖΕΙ.γΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΟΥΔΗΜΟ

Ανώνυμος είπε...

""όχι ρε παλιομαλάκα οι εφοπλιστές είναι ...ευεργέτες. Άντε γαμησου για να στο πω εγώ γιατί μπορεί το ixnos να... ντρέπεται. Γαμω το συντηρητισμό σου που μπηκες εδώ μόνο για να βρίσεις. Εάν δεν σου γουστάρει μην μπαίνεις. Διάβαζε την ..ΕΣΤΙΑ.""

Αυτό στο δημοτικό θα το λέγαμε λάνθασμένο συλλογισμό, αφού η μία πρόταση αναιρεί την άλλη...
Δεν πειράζει φίλε, οι Αλβανοί γυρίζουν πίσω...Μήπως είναι καιρός να φύγετε και εσείς?

Ανώνυμος είπε...

μαλλον σου χρειαζεται ...μελιγαλάς

Ανώνυμος είπε...

σφουγγοκωλαριοι του αρχιπροδοταρου καρατζατουμπα ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΠΡΟΔΟΤΑΡΟΙ..ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟ "ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ"!
ΤΟΥΣ ΛΗΜΝΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ!! ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ 5-6 ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...