Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η καλύτερη ατάκα των τελευταίων δεκαετιών.


Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μπορούμε και με λιγότερα. Αλλά τα χρήματα που δίνονται στα κόμματα ξαναγυρίζουν στην αγορά υπό μορφή μισθών, υπό μορφή αγορών, υπό μορφή ενοικίων κλπ.

Η καλύτερη ατάκα των τελευταίων δεκαετιών. Τα λεφτά που πάνε στους μισθωτούς ,συνταξιούχους κ.λ.π δεν γυρίζουν στην αγορά αλλά πάνε στις…. Σεϋχέλλες, ενώ με αυτά που παίρνω εγώ, κάνω… αγορές… ακινήτων, για αυτό και ….αυξάνονται. .

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΝΤΟΛΛΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΣΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ(!), ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΘΟ, ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΕΡΗ , ΣΤΟ ΜΠΑΜΙΧΑ, ΣΤΟ ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ, ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ, ΚΛΠ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ; ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΠΕΣ ΤΟ. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
ΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΛΠ;
ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΟΝ ΝΕΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ..ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑ ΑΡΠΑΧΤΡΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΕΙΣΑΙ
ΤΟΥΡΚΟ ΑΛΒΑΝΕ ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΔΟΤΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Απο αυτά τα θαλασσοδάνεια θέλω κι εγώ
Και με την λογική σου φίλε Γιώργο
Θα τα ξοδέψω όλα φτιάχνοντας σπίτια,εξοχικά,ξοδεύοντας σε ταβέρνες και ταξίδια και θα κάνω κάθε τι για να επιστρέψουν στην αγορά...
Μα τον Παπαδήμο σου λέω

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που γράφετε για τους ΄΄ψιλικατζήδες'' του Χοντρού,είναι ψίχουλα.Μιλάμε για περισσότερα από 5.000.000 ευρώ τον χρόνο,''παντελονάτα''!Ψάξτε,για αποδείξεις μαϊμού που δικαιολογούν τα ''έξοδα''!Από ξενοδοχεία, ανά την Ελλάδα κυρίως Θεσσαλονίκη,από ''συνέδρια,συγκεντρώσεις(για τρεις-τέσσερις κουβάδες καφέ και πέντε κιλά κουλουράκια,δεκάδες χιλιάδες ευρώ)εικονικές αμοιβές τεχνικών, ειδικά σεμινάρια στελεχών με υπέρογκες σπατάλες δήθεν ομιλητών,χρηματοδοτήσεις ανύπαρκτων ή ''σικέ'' οργανώσεων(θυμηθείτε εκείνον τον απερίγραπτο τύπο τον Γουδή ή Γουλή,τον αστροδιαστημικό εκπρόσωπο τύπου,πρόεδρο του ''Δραγούμη'')ψάξτε λίγο τα τιμολόγια που δήθεν πληρώνονται σε συγκεκριμένες διαφημιστικές εταιρίες,ψάξτε λίγο τα έσοδα της Α1 του Τηλεάστυ,Τις μετακινήσεις στελεχών,τις αμοιβές συνεργατών.
Ελέγξτε τις δωρεές(λέμε τώρα) τις φιλανθρωπίες(ξαναλέμε τώρα).Όλα θα τα βρείτε ''τακτοποιημένα'' στα βιβλία του Κόμματος.

Ixnos είπε...

Εμεις τα φωνάζουμε και τα γράφουμε δύο χρόνια τωρα με απανωτά πόστ.Και τι έγινε;ΤΙΠΟΤΑ. Απεναντίας μας καθυβρίζουν. Ο πολιτικός...μούτσος εχει ασυλία γιατι κάνει ολη την βρώμικη δουλειά του σάπιου πολιτικοοικονομικού συστήματος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...