Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Tο πολιτικό γουρούνι ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ αρπάζει από όπου μπορεί






Από έναν τύπο που τσέπωνε τις υπερωρίες των μετακλητών υπαλλήλων του γραφείου του και όπως είπε στην αρχή τις έδινε για ενίσχυση του αποκόμματος Καρατζαφέρη, ενώ για να βρει νομική φόρμουλα απαλλαγής αργότερα άλλαξε και είπε ότι τα τσέπωνε για... δάνειο τού αδελφού του... τι μπορεί να περιμένει κάποιος.
Χθες στο EXTRA, στο αποκαλυπτικό δελτίο τον... έβγαλε στην σέντρα ο Άκης Παυλόπουλος και του παρουσίασε τα έγγραφα όπως μπορείτε να δείτε με τα οδοιπορικά και τα εκτός έδρας πού έπαιρνε για να πάει στο σπίτι του στην Λάρισα ακόμη και τις γιορτές Χριστουγέννων -Αγίου Βασιλείου.
Με αυτό τον ανεκδιήγητο Βουλευτή του ΛΑΟΣ, πού εκτός από την δημόσια αισθητική προσβάλει κατάφωρα και τον θεσμικό του ρόλο, έχουμε ασχοληθεί και στο παρελθόν δειτε. Για αυτό μας έχει πάρει ο διάολος σαν χώρα . Είναι ή ίδια πολιτική... "φυσιογνωμία" Είχε καταφέρει, να τσεπώσει το ποσόν των 47.000 ευρώ από τους συνεργάτες του..

Ερώτηση:
Όταν ένας πολιτικός, καταδέχεται να του βάζει την βενζίνη στο αυτοκίνητο ο Έλληνας φορολογούμενος (Δημόσιο) λες και αμείβεται με λίγα σε αναλογία της αξίας του, για να πάει σπίτι του, πόσο γουμάρι--γύφτος--λιγούρης και αναξιοπρεπής, πρέπει να είναι;
Όταν ένας πολιτικός είναι επιρρεπής τόσο πολύ στο ευρώ δηλ. στο χρήμα, τότε κατά την διαχείριση του Δημόσιου χρήματος ως Υφ/ργός, τι θα μπορούσε εκτός από επιρρεπής να είναι;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...