Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πήξαμε στα προδοτικά μνημόνια .Διαβάστε τα


Κατατέθηκε στη Βουλή το μνημόνιο σήμερα θα συζητηθεί στην επιτροπή της Βουλής και αύριο το βράδυ θα τεθεί προς ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο για τη νέα δανειακή σύμβαση και το πρόγραμμα ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων (PSI), , θα έρθει σε τρία άρθρα: ένα για το PSI, ένα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και ένα τελευταίο που θα εξουσιοδοτεί τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Βενιζέλο να υπογράψουν τη νέα δανειακή σύμβαση το οποίο θα κατατεθεί αμέσως μετά το υπουργικό συμβούλιο. Εδω μπορείτε να διαβάσετε Το μνημόνιο στα ελληνικά .

Η νέα δανειακή σύμβαση υπάρχει πλέον σε ψηφιακή μορφή και μπορεί ο καθένας να την διαβάσει. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η νέα δανειακή σύμβαση που απεστάλει στην πρόεδρο του ΔΝΤ Λαγκάρντ και φέρει την υπογραφή του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, του Υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου.

Διαβάστε την εδώ

Έχουμε όμως και άλλου είδους μνημόνια για ..συμπλήρωμα. Αυτά της καταστολής πλήθους, μέσα σε πόλεις και σε διαδηλώσεις, διότι το σύστημα δένει τον γάιδαρο του όπως μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα για το "μνημόνιο καταστολής" στο Onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...