Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ψιτ προδότη… δεν βαρέθηκες τις κολοτούμπες;


Τελικά αποφάσισε από ότι μαθαίνουμε να αποχωρήσει από την βουλή μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών των θεσμικών εκπροσώπων, ο Καρατζαφέρης με όποιους βουλευτές τον ακολουθούσουν. Όποιος βουλευτής δεν ακολουθήσει "εννοείται ότι θα διαγραφεί". Θα μιλήσουν στη Βουλή, ο εισηγητής του κόμματος Κώστας Κιλτίδης, και θα ακολουθήσει ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Μαρκάκης, και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Αλέκος Χρυσανθακόπουλος. Στο τέλος θα πάρει το λόγο ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, θα αιτιολογήσει την άρνησή του στη δανειακή σύμβαση, και στη συνέχεια θα αποχωρήσει με την κοινοβουλευτική του ομάδα από τη Βουλή, από την οποία πιθανόν θα απουσιάζουν οι ΒΟΡΙΔΗΣ και ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ.

Το ωραίο είναι όμως πως με μείον 15 Βουλευτές διευκολύνει τον Παπαδήμο διότι εάν συμμετείχε ο Καρατζαφέρης στην ψηφοφορία θα χρειαζόταν 151 ψήφους, τώρα θα χρειάζεται περίπου... 140.

Αυτό είναι έμμεση πάσα για να τον ψήσει να μην κρατήσει υπουργούς τους Βορίδη και Γεωργιάδη ,πάρα την πιθανολογούμενη θετική ψήφο τους, πράγμα που θα καθιστούσε δυσχερή την θέση του.

Έτσι αντί να καθίσει λοιπόν και να πει ένα βροντερό ΟΧΙ ,προτιμά για λόγους …πολιτικής επιβίωσης, να την κοπανήσει ….από την πίσω πόρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...