Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Η ακροδεξιά στροφή του Σαμαρά ξεπλένει τον Καρατζαφέρη


Εντός της ημέρας αναμένεται η προσχώρηση των ακροδεξιών μπουμπουκιών Γεωργιάδη και τσεκουράτου Βορίδη στη ΝΔ. Όπως έγινε γνωστό αργά χθες το βράδυ, οι επίσημες ανακοινώσεις της ένταξης στη ΝΔ των δυο διαγραφέντων βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. θα γίνουν στις 11 το πρωί. Βέβαια θα πρέπει ο Βορίδης να παραιτηθεί από την βουλευτική του έδρα καθώς ο Αντώνης Σαμαράς έχει επιλέξει να μην έχει κοινοβουλευτικά στελέχη η ΝΔ στην κυβέρνηση, αλλά αυτό μικρό κακό σε αναλογία των υπουργικών οφελών από τις μιζες. Και οι δύο θα ενταχθούν πλήρως στη ΝΔ και δεν θα εμφανιστούν στα ψηφοδέλτια ως συνεργαζόμενα ακροδεξιά στελέχη. Ο Μάκης Βορίδης θα είναι υποψήφιος στο υπόλοιπο Αττικής και ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Β' περιφέρεια της Αθήνας.

Σειρά έχει τώρα ο Πλευρης για να συμπληρωθεί το φασιστοχουντικό τρίο και να κάνει ….αποχρωματισμό ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ στο κόμμα του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιά φαντάσου τον Καρατζαφέρη Πρόεδρο τού μεσσαίου χώρου.
θα του πηγαίνει καλύτερα λόγω Γεωργίου και Βαίτση Αποστολάτου.
ε, ρε γέλια...

toErwthmatologio είπε...

Η γελοιότητα, σε όλο της το μεγαλείο.Έχουμε να δούμε και χειρότερα!!Καλά να πάθουμε,με αυτούς που ψηφίζουμε. Τρελαίνομαι να δω σε τηλεοπτικό πάνελ,Γεωργιάδη απέναντι σε Καρατζαφέρη.Της πουτάνας το κάγκελο!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...