Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μπουμπούκος και ΒΟΡΙΔΗΣ ….ναι σε όλα


Αυτό που ανέδειξε η αποψινή ψηφοφορία εκτός από την έσχατη προδοσία των υποτιθέμενων εκπρόσωπων των ελλήνων, είναι και το ψευτοπατριωτιλίκι των υποτιθέμενων σημαιών του πατριωτικού χώρου.

ΒΟΡΙΔΗ και ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε το τι θα κάνει ο δήθεν ηγέτης της δημοκρατικής Ν.Δ Σαμαράς ,και εάν θα τους ενσωματώσει στο κόμμα του, καθώς και εάν ο ΑΦΘΑΡΤΟΣ και μη πολιτικός ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, θα υποκύψει στα συμφέροντα των εργολάβων και εφοπλιστών, και τους κρατήσει στην κυβέρνηση του.

Η υπόθεση μετά το πέρας της εθνικής προδοσίας αρχίζει να αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον, γιατί θα αναδείξει και το τι παίζεται από ανθρώπους που θέλουν να διδάξουν.. ήθος και πολιτική.

Ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε με την δεύτερη εντός δύο ημερών τοποθέτηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.Γ. Καρατζαφέρη με τις πολιτικές του τοποθετήσεις , βάζοντας τέλος στην αμφιβολία, στην απορία και στην συνωμοσιολογία των τελευταίων εβδομάδων. Μετά δηλαδή την αποδοχή συμμετοχής του στην κατοχική κυβέρνηση Παπαδήμιου. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και δεν θα αναλωθούμε στο να αποδώσουμε ευθύνες σε κανέναν. Το προσωρινό έστω ξεκαθάρισμα του πολιτικού και ιδεολογικού στίγματος του ΛΑΟΣ είναι κάτι που, κατ΄αρχάς, μας ικανοποιεί . Ήμασταν ενάντια σε αυτήν την ετερόκλητη σύμπραξη με τον ξεπουλημένο πρόεδρο του Πασόκ και τον φοβισμένο και άπραγο πρόεδρο της ΝΔ. Τέλος πάντων. Μένει τώρα να δούμε με συγκεκριμένες πράξεις και όχι με λόγια κενά περιεχομένου, τι θα πράξει ο ΛΑΟΣ για να υπερασπίσει το εθνικό και πατριωτικό συμφέρον της Πατρίδας μας. θα παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και θα τοποθετηθούμε ανάλογα, διότι το μόνο που δεν μας λείπει είναι το θάρρος της γνώμης μας. Προς το παρόν θα αρκεστούμε να εκφράσουμε την συγκρατημένη ικανοποίηση μας για την γενομένη αλλαγή πορείας με την ευχή να τηρηθεί πλέον μια πραγματική λαϊκή εθνική και πατριωτική γραμμή.

Η δήλωση του Καρατζαφέρη το parapolitika.gr «Χθες έγινε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ και είχαν κληθεί οι δύο βουλευτές που διαφωνούν. Ο κ. Βορίδης δεν ήρθε, ενώ ο κ. Γεωργιάδης έκανε μια τοποθέτηση 1,5 λεπτού. Στη συνέχεια ομόφωνα τα μέλη της ΚΕ του ΛΑΟΣ τάχθηκαν με το όχι στο Μνημόνιο. Επίσης, την Τρίτη στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος ζήτησα ονομαστική ψηφοφορία. Όλοι είπαν ναι στην πρότασή μου. Τώρα τι συνέβη από την Τρίτη δεν μπορώ να ξέρω. Τότε, μάλιστα, είπα σε όλους όποιος θέλει να φύγει από το κόμμα να το κάνει τώρα αναίμακτα. Γιατί μετά θα είναι πρόβλημα. Η στάση πάντως των δύο βουλευτών είναι ένας όχι ευχάριστος αιφνιδιασμός για το κόμμα»τα λέει όλα ,και σημαίνει ότι το παιχνίδι ήταν καλά στημένο από τους ενδιαφερομένους προς εκτέλεση από τους «υπουργους» υποτελών και εγκρεμών εντεταλμένων πράξεων από εργολάβο-εφοπλιστές.

Απομένει να δούμε, εάν σε αυτό συμμετέχουν και οι ΣΑΜΑΡΑΣ και ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...