Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Άλλος γ@μάει, και άλλος ..πληρώνει


Είπε ο δοτός Παπαδήμος : «Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα γίνει με συνδυασμό μέσων που διασφαλίζουν την προαγωγή του δημόσιου συμφέροντος και την επιχειρηματική αυτονομία τους.»

Πως θα γίνει αυτό; «Ένα μείγμα μετατρέψιμων ομολόγων πενταετούς διάρκειας, κοινές μετοχές και ειδικές κοινές μετοχές άνευ ψήφου (για τις οποίες θα υπάρξει η απαραίτητη νομοθετική ρύθμιση) για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.»

Με άλλα λόγια άλλος γαμάει και άλλος πληρώνει.

Οι τραπεζίτες και οι μεγαλομέτοχοι θα συμμετάσχουν με ψίχουλα (τα οποία θα τα βγάλουν όχι από τη τσέπη τους αλλά από το ταμπλό) και ο μαλάκας ο Έλληνας τα παιδιά του και τα εγγόνια του θα πληρώσουν τα γαμισιάτικα των τραπεζιτών.

Ποιος είχε την ευθύνη του ρίσκου όταν οι τράπεζες αγόραζαν ελληνικά ομόλογα; Ο Λαός; Ρώτησαν τον Έλληνα για τις επενδύσεις που έκαναν αυτοί; Κώλο όμως πρέπει να δώσει ο λαός. Φταίνε αυτοί ή τελικά είναι τόσο μαλάκας αυτός ο λαός;

Σώστε λοιπόν τους τραπεζίτες, σώστε τους μεγαλομετόχους Άραβες, Ευρωπαίους, Αμερικανούς και όποια άλλη φυλή μπορείτε να φανταστείτε. Κάντε το και για τον τελευταίο Έλληνα που έχει απομείνει με καθαρό μυαλό και καθαρή ψυχή, ώστε να συνειδητοποιήσει και αυτός, ότι ο διπλανός του είναι ένας τελειωμένος μαλάκας ...


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...