Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μέρες σχεδίου ΑΝΑΝ περνά η Ελλάδα, αλλά τότε υπήρχε ένας ….Παπαδόπουλος


Τις τελευταίες ημέρες-ώρες τα ξενόδουλα Μ.Μ.Ε στην χώρα έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγούμενου προσπάθεια κατατρομοκράτησης του λάου εκτοξεύοντας ότι απειλές μπορεί να φαντασθεί ανθρώπινος νους, θυμίζοντας μέρες σχεδίου ΑΝΑΝ, όπου εάν οι κύπριοι δεν έλεγαν ΝΑΙ την άλλη μέρα δεν θα υπήρχαν ως κράτος, πράγμα που ασφαλώς δεν ίσχυε.

Θα αδειάσουν τα ράφια από τρόφιμα, δεν θα έχουν ούτε γάλα για τα παιδιά σας, δεν θα υπάρχει πετρέλαιο και θα πηγαίνουμε με τα πόδια .Θα πεθάνουν οι γέροι από το κρύο αφού δεν θα υπάρχει ρεύμα, θα γυρίσουμε στην άνευ καμίας αξίας δραχμή, θα μας την πέσουν αφού θα μας πετάξουν έξω από την Ε.Ε, οι αλβανοί ,σκοπιανοί τούρκοι ,Εσκιμώοι κ.α. θα τεμαχιστούμε ,θα μείνουμε χωρίς μισθούς, συντάξεις, φάρμακα, νοσοκομεία τρένα βαγόνια αεροπλάνα πλοία,..θα…θα.. ΄και όλα αυτά θα συμβούν εάν δεν ψηφιστεί το καταστροφικό μνημόνιο.

Από την άλλη σχεδόν όλοι οι πολιτικοί αφού έκαναν όλα αυτά τα χρόνια τόσες βρώμικες και στα όρια του παράνομου πράξεις χωρίς να υπολογίσουν ότι κάποιοι καιροφυλακτούσαν και τους φακέλωναν ,τώρα είναι κυριολεκτικά όμηροι των πάσης φύσεως εκβιαστών – τοκογλύφων και σέρνονται σαν πολιτικά ερείπια προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την αποτρόπαια και προδοτική πράξη τους, με ζωγραφισμένο όμως στα μάτια τους, τον τρόμο του εκβιαζόμενου - προδότη .

Εάν δεν τους πετάξουμε έξω από αυτό που θέλουμε να λέμε ναό της δημοκρατίας, και τους αφήσουμε με την ψήφο τους να αιχμαλωτίσουν νομικά τους έλληνες για πάρα πολλά χρόνια, είμαστε άξιοι της τύχης μας. Με «τραγουδάκια διαμαρτυρίας» που θυμίζουν μέρες μεταπολίτευσης του 74, και που μέσω του ίδιου κόλπου γλύτωσαν το λυντσάρισμα οι τότε προδότες, δεν γίνεται τίποτα. Φωτιά και τσεκούρι όπως είπε και ο Κολοκοτρώνης θέλουν οι προσκυνημένοι.

Απόψε εάν είναι όλοι έλληνες πρέπει να είναι στο σύνταγμα όχι χιλιάδες αλλά …εκατομμύρια ,και να μην αφήσουν μια χούφτα υποτακτικούς των τοκογλύφων να πράξουν την έσχατη προδοσία της κατάσχεσης της εθνικής περιουσίας μας, και της οικονομικής αιχμαλωσίας των πολιτών στους Γερμανούς. Σε διαφορετική περίπτωση αντίο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...