Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ο μπουμπούκος πήγε για …Μαλί και βγήκε… κουρεμένος


Πίεση προς τον διαγραφέντα βουλευτή του κόμματος Άδωνη Γεωργιάδη ασκεί ο ΛΑΟΣ, προκειμένου να επιστρέψει την έδρα του, παραιτούμενος από το βουλευτικό αξίωμα.

Ο ίδιος, πάντως, μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδώσει την έδρα του.

Το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ, με ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι τόσο με δημόσιες τοποθετήσεις του, όσο και στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι προτίθεται να παραδώσει την έδρα του και πρόσθεσε: "Αναμένεται ο λόγος του να γίνει πράξη".

Ο Μπουμπούκος εκλέγεται στη Β΄ Αθηνών και πρώτος επιλαχών στην περιφέρεια αυτή για τον ΛΑΟΣ είναι ο οικονομολόγος Μανούσος Ντουκάκης.

Τώρα εάν Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΥΦ/ΡΓΟ... Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ...!!! όπως γράφει το πολιτικό σαφάρι δεν έχει και μεγάλη σημασία, αφού έγινε της μόδας να είναι υπουργοί και μη βουλευτές.

Το …μακάβριο στην υπόθεση είναι ότι ο γνωστός κολογλύφτης παντός καιρού και κόμματος, που μας έσουρνε τον αναβαλλόμενο όταν αποκαλούσαμε τον Μπουμπούκο….. Μπουμπούκο «βιαστικός» ΣΙΔΕΡΗΣ, έσπευσε να μας ενημερώσει με το πόστ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ! .... ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΕΚΑΝΑΝ;

ότι το κτίριο του ΛΑ.Ο.Σ , κυριολεκτικά ΛΑΜΠΕΙ, και ότι Κάτι έγινε αυτό το βράδυ, σήμερα μαζί με το άψυχο κτίριο , ΛΑΜΠΟΥΝ και τα πρόσωπα όσων βρίσκονται εκεί. Αυτή τη νύχτα ΚΑΘΑΡΙΣΕ το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ από τα ... πολιτικά μικρόβια. Αλλά καθάρισε και τις -ORIGINAL- πατριωτικές ψυχές από σαράκια, βάζοντας μάλιστα και όπως βλέπεται ΚΟΥΪΖ: ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ !! από το γραφείο του Μπουμπούκου στο ΚΌΜΜΑ.

Κάτι τέτοια σκουλίκια πρέπει να διώξει ο χοντρός, διότι αυτοί μόνο ζημιά κάνουν. Αυτό δεν είναι πολιτική, είναι σκουπιδοπρακτική. δεν μπορεί αυτοί με μέχρι χθες έτρεχαν να διαγκωνιστούν ποιος θα τον κολογλύψει ποιο πολύ, σήμερα να κάνουν τους απηνείς διώκτες. Είναι ντροπή και αίσχος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γουστάρουμε τον μπουμπουκο. Τον έχουμε χεσμένο και αυτόν, και τους χθεσινούς γλύφτες του - σημερινούς διώκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...