Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Αντί να βγάλει τον σκασμό ο κολλητός του Καραμπέρη, συνεχίζει την ίδια μαστίχα.


Μια κουβέντα του Δημήτρη Παπαδημούλη στην ολομέλεια εξόργισε τον Πρόεδρο του ΛΑγΟΣ ο οποίος μπήκε σχεδόν τρέχοντας στην αίθουσα. Σου λέει να μην γραφτεί στα πρακτικά και μείνει στην ιστορία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Παπαδημούλης συνέδεσε τον Μάρκο Καραμπέρη, που κατηγορείται για το κύκλωμα των τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης, χαρακτηρίζοντάς τον "Υπαρχηγό" του Βελόπουλου.

Η αντίδραση του κ. Καρατζαφέρη ήταν τόσο έντονη που μπήκε στην αίθουσα της ολομέλειας για να επιτεθεί στην Αριστερά κατηγορώντας την για σπέκουλα.

«Η επιχειρηματολογία της αριστεράς συμβαδίζει με τα ακραία φύλα της ακροδεξιάς!», είπε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Και συνέχισε : «Όταν έγινε η επιλογή των υποψηφίων ζητήσαμε ποινικό μητρώο. Μας ήρθε λευκό ποινικό μητρώο. Αν η Πολιτεία δεν είχε ψάξει τον κύριο, δεν ευθυνόμαστε εμείς» είπε, τονίζοντας πως τον κ. Καραμπέρη του τον είχαν συστήσει δημοσιογράφοι, εκδότης εφημερίδας πανελλαδικής εφημερίδας και γνωστοί καλλιτέχνες.

«Ξέραμε ότι είναι παλιάνθρωπος;» δήλωσε...

Βεβαίως και το ήξερες.

Όταν σας έδινε όμως τα φράγκα δεν ρωτήσατε ..πόθεν αίσχος. Όλη η Θεσσαλονίκη τον ήξερε κύριε βουλευτά… Θεσσαλονίκης. Έφτασες μέχρι του σημείου να του τάξεις και βουλευτική έδρα αισχρέ, και τώρα κάνεις το… διαμαρτυρόμενο… παγώνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...