Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η κοροϊδία πάει σύννεφο από τους τοκογλύφους.


Αιματηρές θυσίες χωρίς αντίκρισμα καλείται να αναλάβει ο ελληνικός λαός, ενώ οι εξελίξεις προοιωνίζονται βάρη επ’ άπειρον.

Σύμφωνα με ευρωπαϊκές κυβερνητικές πηγές, το σχέδιο στήριξης της Ελλάδας δεν θα επιτρέψει να μειωθεί το δημόσιο χρέος της χώρας, στο 120% του ΑΕΠ ως το 2020, που ήταν ο αρχικός στόχος.

Δείτε το μέγεθος της βλακείας ή του δουλέματος. Η ναζιστρια Μέρκελ, με τον ανάπηρο και εγκεφαλικά Σόιμπλε και Σία με επικεφαλής την τρόικα μας λένε ότι το χρέος θα είναι βιώσιμο, αν το 2020 ανέρχεται στο 120% του ΑΕΠ και υποστηρίζουν πως με το μέγεθος του «κουρέματος», που γίνεται τώρα, δεν θα επιτευχθεί ο στόχος.

Ποιοι μας τα λένε αυτά; Εκείνοι που αδυνατούν να προβλέψουν την ύφεση του επόμενου χρόνου, εκείνοι που δεν μπορούν να υπολογίσουν την πορεία της οικονομίας το επόμενο τρίμηνο. Ναι αυτοί. Και έχουν το θράσος -ή την ανοησία- να θέλουν να υπολογίσουν το χρέος του 2020. Είναι με τα καλά τους; Μα εντελώς ανίδεους μας θεωρούν; Οι εκτιμήσεις τους και οι υπολογισμοί τους είναι παρόμοιοι με εκείνους που κάνουν για το Ασφαλιστικό το 2060.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...