Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

η Google εκτός από την πολιτική απορρήτου, από τη 1η Μαρτίου 2012 αλλάζει τη πολιτική της και στα blogs; Θα την φάει το… σκοτάδι.


Το πήρατε αυτό το e-mail΄

Αγαπητέ χρήστη του Google,

Καταργούμε περισσότερες από 60 διαφορετικές πολιτικές απορρήτου στη Google και τις αντικαθιστούμε με μία πολιτική που είναι αρκετά πιο σύντομη και ευανάγνωστη. Η νέα πολιτική μας καλύπτει πολλά προϊόντα και λειτουργίες, εκφράζοντας την επιθυμία μας για τη δημιουργία μιας όμορφης, απλής και διαισθητικής εμπειρίας στη Google.

Πιστεύουμε ότι αυτό είναι σημαντικό. Γι'αυτό δώστε την απαραίτητη προσοχή και διαβάστε την ενημερωμένη Πολιτική Απορρήτου και τους νέους Όρους Παροχής Υπηρεσιών στη διεύθυνση http://www.google.com/policies/. Οι συγκεκριμένες αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ την 1η Μαρτίου 2012.

Όλα τα blogs της πλατφόρμας blogspot.com ,δηλαδή θα αλλάξουν τον επόμενο μήνα domain αυτόματα και θα έχουν κατάληξη , ανάλογα με τη χώρα από τη οποία βγαίνουν , και γίνονται δηλαδή οι περισσότερες αναρτήσεις, θα έχουν δηλαδή την κατάληξη blogspot.com.gr πράγμα το οποίο σημαίνει όπως πιθανολογείται, πλέον θα υπάγονται στην Ελληνική νομοθεσία την οποία εμείς δηλώνουμε ότι την γράφουμε στους όρχεις μας αφού η χώρα διοικείτε από μια παράνομη και αντισυνταγματική κυβέρνηση, και η υποτιθέμενη δικαιοσύνη το αφήνει ως έχει. Εμείς νομίζουμε ότι όλα αυτά γίνονται για ….διαφημιστικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...