Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Οργιάζει το ράδιο αρβύλα για τους Βορίδη ,Μπουμπούκο κ.α.

Εάν θέλετε να μάθετε από τους ιδίους τι θα πράξουν, ορίστε τα τηλέφωνά τους, για να μάθουν να μην κρύβονται, και να ξεκαθαρίσει το τοπίο

ΒΟΡΙΔΗΣ 6932273888

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 6936653000

Εμείς θα πούμε ένα πράγμα. Κανένας από δαύτους δεν έχει τα αρχίδια για να πει όχι στον Καρατζαφέρη , τον άνθρωπο που τους έβαλε στην εξουσία. Πριν από αυτόν ήταν απλώς τυχάρπαστα σκουπίδια .Τώρα το παίζουν βουλευτές και υπουργοί, αλλά ακόμα σκουπίδια είναι. Γιατί δεν βγαίνουν εγκαίρως να δηλώσουν τις προθέσεις τους σαν άνδρες ,παρά αφήνουν να πλανώνται φήμες;

Δείτε μερικά από τα δημοσιεύματα.

Ο Μάκης Βορίδης και ο Αδωνις Γεωργιάδης θέτουν ουσιαστικά τον εαυτό τους εκτός ΛΑΟΣ, καθώς αντίθετα με την επίσημη θέση που διατύπωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, προτίθενται να ψηφίσουν υπέρ των μέτρων για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Παράλληλα, παρά τη δέσμευση του κ. Καρατζαφέρη, θα υποβάλουν την παραίτησή τους από μέλη του υπουργικού Συμβουλίου καθώς πλέον δεν θα νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί σαφέστατο πλήγμα για τον κ. Καρατζαφέρη ο οποίος, εκτός των άλλων, δήλωσε το μεσημέρι ότι οι αποφάσεις του έχουν την ομόφωνη έγκριση της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ενώ από το πρωί υπήρχαν πληροφορίες για τις διαφωνίες αυτές.

Επειδή αυτές τις ώρες γράφονται και λέγονται...τέρατα. Να σας πληροφορήσουμε ότι ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ παραίτηση υπουργού του ΛΑΟΣ. Γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει ΠΡΙΝ το υπουργικό συμβούλιο συνάντηση των υπουργών του ΛΑΟΣ με τον Γ.Καρατζαφέρη. Γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον δυο υπουργοί και δυο βουλευτές θα ψηφίσουν ΝΑΙ και θα παραδώσουν τις έδρες τους ΜΕΤΑ την ψηφοφορία και φυσικά θα αποχωρήσουν από το κόμμα του Γ.Καρατζαφέρη.
Επειδή ο Γ.Καρατζαφέρης άφησε στη διακριτική ευχέρεια του πρωθυπουργού Λ.Παπαδήμου τι θα κάνει με τους 4 υπουργούς που αρχικά μετείχαν στο κυβερνητικό σχήμα με πρόταση του ΛΑΟΣ, εάν ο Λ.Παπαδήμος δεν θελήσει να τους αλλάξει - και γιατί άλλωστε; - τότε θα παραμείνουν ως...εξωκοινοβουλευτικοί. Αυτά προς το παρόν.

Την αποπομπή των κ.κ. Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη από τον ΛΑΟΣ σκέπτεται σοβαρά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αποκάλυψε πριν από λίγο το parapolitika.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμφανίζεται οργισμένος απο το ενδεχόμενο να παραμείνουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου ο υπουργός Μεταφορών και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και είναι έτοιμος να προχωρήσει στην διαγραφή τους απο την ΚΟ του κόμματος.

Σημαντικό επίσης είναι να αναφέρουμε ότι στο άκουσμα των παραπάνω εξελίξεων στελέχη της Συγγρού δήλωναν ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να δεχθεί στις τάξεις της τα δύο κυβερνητικά μέλη του ΛΑΟΣ...

16.34 Αποφασισμένοι να ψηφίσουν τα μέτρα, είναι σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, και άλλοι δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ, η κα Νίκη Τζαβέλλα και ο κ. Θανάσης Πλεύρης.

16.11-Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο φως ο Μάκης Βορίδης και ο Αδωνις Γεωργιδης σκοπεύουν να ψηφίσουν τα νέα μέτρα, κάτι που θα σημάνει την έξοδο τους από το ΛΑΟΣ

Ένα βήμα πριν την διάσπαση βρίσκεται πλέον ο ΛΑΟΣ, καθώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι εξοργισμένος από την στάση του Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίοι διαφώνησαν με τις επιλογές του.

Η απόφαση των δύο στελεχών του ΛΑΟΣ να ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση έβαλε φωτιά στο εσωτερικό του κόμματος, ενώ η κατάσταση έγινε χειρότερη όταν οι κ.κ. Βορίδης και Γεωργιάδης φέρεται πως συναντήθηκαν μεταξύ τους για να αποφασίσουν από κοινού τις επόμενες κινήσεις τους

Να σημειωθεί πως το κλίμα είναι έκρυθμο στον ΛΑΟΣ και δεν αποκλείεται εντός των προσεχών ωρών να διαγραφούν τα δυο αυτά στελέχη, ενώ ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη ήταν η αντίδραση του κ. Ροντούλη ο οποίος μιλώντας στο τηλέφωνο μπροστά σε κόσμο έλεγε χαρακτηριστικά:

«Εγώ έχω αρχ... Δεν με νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλοι. Μου είπε ο πρόεδρος να παραιτηθώ και παραιτήθηκα»...


9 σχόλια:

Παναγιώτης Αποστόλου είπε...

Τελικά ίσως δικαιωθώ για την θέση που έχω διατυπώσει επί μήνες. Πως, δηλαδή, Βορίδης, Γεωργιάδης εκφράζουν μετά την είσοδο του κόμματος στην Βουλή το 2007, νεοταξικές και νεοφιλελεύθερες απόψεις και ουδεμία σχέση έχουν με τους Έλληνες πατριώτες. Εάν δε, επαληθευτεί η ανάρτησή σας για ψήφιση της δανειακής σύμβασης από Τζαβέλα και Πλεύρη, θα δικαιωθώ για άλλη μια φορά. Επανειλημμένως έχω χαρακτηρίσει την Τζαβέλα ως την πρώτη νεοταξίτρια και μέρος του συστήματος, που κατά τα λεγόμενα του ίδιου του Καρατζαφέρη ήταν το κλειδί που άνοιξε την πόρτα του συστήματος, στον ίδιο. Για τον Πλεύρη, όλοι γνωρίζουμε πως είναι η ουρά του Γεωργιάδη και θα κάνει ότι ακριβώς και εκείνος. Υπομονή και θα δούμε πολλά έργα ακόμη!

Παναγιώτης Αποστόλου είπε...

ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ 6/12/2010 ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

"...από 11/11/2010 επιστολή μου , όπου εξέφραζα τις ανησυχίες μου για το παρόν και το μέλλον του κόμματός μας, ιδίως μετά τις δυσμενείς και φτωχές εκλογικές μας επιδόσεις και την υιοθέτηση, από μικρή μερίδα στελεχών μας του καταστάντος διαβόητου, Μνημονίου.
...Για κανένα άλλο λόγο δεν χρειάζεται η οργάνωση και στο δικό μας κόμμα, οργάνωση πλέον, δεν υπάρχει! ! !
...Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ήταν ένα κόμμα, Πατριωτικό, Λαϊκό. Ποιος επέτρεψε, σε σένα και στον Μάκη Βορίδη, να γίνεται κήρυκες του νεοφιλελευθερισμού με ακραίες διατυπώσεις νεοταξισμού και να προσπαθείτε να το μετατρέψετε, σε κόμμα της μεγαλοαστικής τάξης;
...Είχα και συνεχίζω να έχω την άποψη πως αυτή η απόφαση, της ψηφίσεως δηλαδή, του Μνημονίου, συνταυτιζόμενη με την αντιλαϊκή κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τραυμάτισαν το κύρος και την αξιοπιστία του κόμματος στις δεδηλωμένες αρχές μας και το κατέστησαν αναξιόπιστο στις ευρύτερες λαϊκές τάξεις. Αποπροσανατόλισαν τον πατριωτικό και Εθνικό του χαρακτήρα. Ανέτρεψαν την καθιερωμένη ιδεολογική πλατφόρμα, όπως αυτή επιβεβαιώθηκε στο Συνέδριό μας, τον Φεβρουάριο του 2006 στην Θεσσαλονίκη και συμπληρώθηκε στο Συνέδριό μας τον Ιούνιο του 2009, στην Αθήνα.
Θεωρώ λοιπόν, πως πρέπει να γίνει επανατοποθέτηση της πολιτικής γραμμής του κόμματος, στους ιδεολογικούς άξονες των Συνεδρίων.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Αποστόλου Παναγιώτης
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Πρώην Αναπληρωτής Γραμματέας της .Κ.Ε. (2004-2007)


Κοιν: Πρόεδρο ΛΑ.Ο.Σ





Κ.Ο. ΛΑ.Ο.Σ.
Μέλη Κ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ.
Πρώην Γραμματείς Κ.Ε.
κ.Μιχάλη Βάρδα,
κ.Απόστολο Μπαμίχα


Υ.Γ.: Στις αναφορές σου για την βοήθεια που δεν σου ζητήθηκε από εμένα και την σύζυγό μου, σχετικά με την υποψηφιότητά της στον Δήμο Αμαρουσίου, τις θεωρώ χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο.
Όταν ένα κόμμα ορίζει κάποιες υποψηφιότητες στελεχών του σε δημοτικούς ή περιφερειακούς συνδυασμούς, οφείλει να τις στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις και όχι εκ των υστέρων να εγκαλεί τους υποψηφίους, γιατί παρακλητικά, αυτοί δεν ζήτησαν την βοήθεια την δική σου και του κόμματος.
Ήταν υποχρέωσή σου αλλά και του κόμματος, η στήριξη όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων μας, που δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις δεν έγιναν από εσάς . Δηλαδή, δεν πράξατε το αυτονόητο, αλλά πώς να το πράξετε, εφ΄ όσον ο ίδιος αποδέχεσαι, τελικά την ανυπαρξία οργανώσεως του κόμματος.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΆΒΟ ΑΠΟΣΤΌΛΟΥ. ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΔΙΚΑΙΏΝΕΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Πολιτική εκτίμηση.
Ο Αποστόλου με το σπρώξιμο που έκανε στον Καρατζαφέρη, τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη, έσπρωξε τις εξελίξεις. Έχει επιβεβαιωθεί σε όλα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΒΟΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ.
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τελεσίγραφο. Αν οι προαναφερθέντες υπογράψουν, δε θα μείνει κάτι από αυτούς να τους θυμίζει ότι υπήρξαν στη γη.Δε ξεχνάμε,δε συγχωρούμε.

ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ.
ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑ, ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!
(για το τηλέφωνο, δε ξερεις ποσο καιρο το ψαχνω!!! )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...