Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Πουτάνες θα τους έχετε; Εάν δεν βρίσκεται , βάλτε τις …….δικές σας.


Τριάντα θα είναι τα κλειστά κέντρα φιλοξενίας παράνομων λαθρομεταναστών στις δέκα περιφέρειες της χώρας, εκτός από τις περιφέρειες των νησιών του Αιγαίου, του Ιονίου και της Κρήτης, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Προστασίας των Πολιτικών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Είπε επίσης ότι τα κέντρα ….φιλοξενίας θα είναι χωρητικότητας 1.000 λαθρομεταναστών το καθένα, ενώ όπως έγινε γνωστό έχουν ήδη εκταμιευθεί 250 εκατομμύρια ευρώ από τα ευρωπαϊκά κονδύλια έως το 2013 για τον λόγο αυτό.

Αν οι περιφερειάρχες δεν προτείνουν κάποιον χώρο για την εγκατάσταση των κέντρων, τότε θα φέρει πράξη νομοθετικού περιεχομένου στο Υπουργικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με το υπουργείο 'Άμυνας, για να καθορίσει το πού θα γίνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κάθε κέντρο θα χωρίζεται σε 4 τομείς όπου συνολικά θα φιλοξενούνται περίπου 1.000 άτομα. Ο κάθε τομέας θα φιλοξενεί από 250 άτομα και θα χωρίζεται σε 5 πτέρυγες των 50 ατόμων.

Σε αυτά θα υπάρχουν, εκτός από τους χώρους διαμονής, εστιατόριο, τουαλέτες, ντους, χώροι θρησκευτικής λατρείας αλλά και χώροι άθλησης.

Το κάθε κέντρο φιλοξενίας θα έχει 150 δικούς του αστυνομικούς από την περιοχή, 300 άτομα ιδιωτικό προσωπικό ασφάλειας (security) και αυτοί από την περιοχή, catering, ιατρεία, συνεργεία καθαρισμού, κυλικεία, πλυντήρια και καθαριστήρια.

Υπολόγισε μάλιστα ότι σε κάθε κέντρο κράτησης θα απασχοληθούν 1.000 άτομα από την τοπική κοινωνία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ Η ΒΟΥΛΗ....ΟΥΟΥ.....ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

παντως οι χιμπατζηδες αν θελουν ανθρωπους να τους μαστιγωνουν εγω προσφερομαι δωρεαν

Ανώνυμος είπε...

Aυτο το σχεδιο δεν το καταλαβαινω Θα τους μαζεψουμαι και θα τους πληρωνουμαι;Γιατι δεν τους διωχνουμαι;Ή καλυτερα να βγαλουν νομο οτι σε ενα μηνα οποιος συλαμβανεται χωρις αδεια παραμονης θα εκτελειται.Να δεις για ποτε αδειαζει η χωρα απο τα παρασιτα.Να δω μετα ο πουστροLAKIS ποσους θα μαζεψει για να τον γαμανε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...