Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Εγγυάται …ο... Παναγόπουλος την επίσκεψη της στην Ελλάδα.


Με τον Γ. Παναγόπουλο και άλλους Ευρωπαίους ψευτοσυνδικαλιστές συναντήθηκε χθες στο Βερολίνο το αφεντικό τους Α. Μέρκελ, η οποία ζήτησε από τον υπάλληλο της να μάθει αν θα ήταν επικίνδυνο για την ίδια να επισκεφθεί την Ελλάδα της!

Έσπευσε να ρωτήσει τον υπάλληλο της, τι θα γινόταν αν ερχόταν στην Αθήνα! «Θα με χτυπούσαν;», ζήτησε να μάθει, αλλά ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ έσπευσε να την... καθησυχάσει, εξηγώντας της ότι, φυσικά, θα γίνουν διαδηλώσεις, όχι όμως και έκτροπα σε βάρος της ίδιας. «Αυτά τα γράφει η Μπιλντ», της είπε...

Περιγράφοντας την συνομιλία στον ΒΗΜΑ 99,5 ο ξευτίλας πρόεδρος της ΓΣΕΕ είπε ότι η κ. Μέρκελ του επισήμανε: «Έχουμε διαφορετικές απόψεις, αλλά δεν έχω πρόβλημα να έρθω στην Αθήνα μου να ακούσω από κοντά την άποψη των συνδικάτων μου ».

«Θα έρθετε;» την ρώτησε ο κ. Παναγόπουλος, για να απαντήσει η καγκελάριος της Γερμανικής Ευρώπης : «Μα μπορώ να έρθω;», υπαινισσόμενη το άσχημο κλίμα που υπάρχει.

«Κινητοποιήσεις θα γίνουν, Αλλά θα κανονίσω να είναι ελεγχόμενες τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφει η Bild» ήταν η απάντηση του προέδρου της ΓΣΕΕ.

Ο κ. Παναγόπουλος σημείωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ότι η γερμανική γνώμη είναι δηλητηριασμένη από τα δημοσιεύματα ορισμένων γερμανικών μέσων ενημέρωσης, όπως και η ελληνική κοινή γνώμη.Και μετα παραπονιέται γιατί τους πετούν γιαούρτια.

Όπως σημειώνεται σε δημοσιεύματα, ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε κατά τη συνάντησή τους είναι η απάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου, όταν ο Γ. Παναγόπουλος μίλησε για το θέμα των διογκωμένων αμυντικών δαπανών: «Καλά όλα αυτά που λέτε με τις αμυντικές δαπάνες, αλλά γιατί δεν φροντίζετε να δημιουργήσετε ένα Κτηματολόγιο …για να ξέρουμε ποια είναι η …περιουσία μας;»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να την παρει αυτο το εγκαθετο σκουληκι σπιτι να της βγαλει και κανενα γουστο.το προβλημα ειναι μια στο εκατομμυριο να της αρεσει και να μας ερχεται συνεχεια για μανικωμα το ''μοντελο''

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...