Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Οι συνομιλίες που καίνε τον Χρήστο …Φ……ο


«καυτές» οι συνομιλίες που εμπλέκουν τον πασίγνωστο τηλεπαρουσιαστή με το κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών το οποίο εξαρθρώθηκε. Από το σύνολο των συνομιλιών που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του τηλεαστέρα –όπως τουλάχιστον εκφράζονται από το περιβάλλον του- ότι δηλαδή ζητούσε όντως εισιτήρια για τους αγώνες του Ολυμπιακού.

Το πρόσωπο με το οποίο συνομιλεί –και φαίνεται να γνωρίζει καλά- αποτελεί ένας από τους βασικούς κρίκους της αλυσίδας εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και μέχρι σήμερα παραμένει ασύλληπτο καθώς φυγοδικεί. Από την άλλη μεριά δεν είχε θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και ως εκ τούτου θεωρείται δύσκολο να είχε τη δυνατότητα να προμηθεύει με τόσο «ακριβά» εισιτήρια στον παρουσιαστή.

Επιπλέον πολλά ερωτηματικά εγείρονται από το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνομιλίας, στις 17 Μαρτίου, γίνεται λόγος για «εισιτήρια» των 100 ευρώ που είναι τα «καλά», τα «ενισχυμένα».

Από το προανακριτικό υλικό προκύπτει ότι ο τηλεαστέρας και ο κατηγορούμενος έκλεισαν δυο ραντεβού. Το πρώτο στις 14 Ιανουαρίου 2012 και το δεύτερο στις 17 Μαρτίου 2012 προκειμένου ο παρουσιαστής να προμηθευτεί ποσότητα κοκαΐνης την οποία συνθηματικά αποκαλεί –σύμφωνα και με την αστυνομία- «εισιτήρια».

Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...