Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Καρατζαφέρη…. με τους σκατάδες που έμπλεξες, σκατά θα γευτείς.


Δείτε τώρα πως παίζουν τα παιχνίδια τα σκουπίδια που έβγαιναν να μας καθυβρίσουν με πάθος, διότι θίγαμε τον τότε αρχηγό τους. Στέλνει δήθεν ένα άρθρο ο γνωστός κολογλύφτης Μυλωνάκης, κολλητός και προστατευόμενος του Μπουμπούκου ,στον άλλο κολογλύφτη του πεντακοσάρικου την …στελεχαρα ΣΙΔΕΡΗ για να το δημοσιεύσει στο μπλοκ του, όπου αναφέρει τα διάφορα κουτσομπολιά που τα ξέρουν και οι… καφετζούδες της Καλλιρρόης, νομίζοντας πως έτσι κάνουν…. πολιτική παρέμβαση. Το να το κάνουμε εμείς που γράφουμε στους όρχεις μας, την υπάρχουσα πολιτική και τους πολιτικούς, είμαστε δικαιολογημένοι. Αυτοί όμως οι ψευτοπολιτικοί πατριωτολιγούρηδες ; Ο πεντακοσάρικος Σιδέρης στελεχαρα του ΛΑΟΣ που …κόβει φλέβες για την αρχηγάρα του, και είχε θέσει στην υπηρεσία του αποκόμματος το μπλοκ του, και τον χρόνο του για να παρεμβαίνει σε όσα γράφουν άλλοι κατά του αρχηγού του; Επιπλέον το σπρώχνει και σε διάφορα άλλα μπλοκ, και γίνεται…. Νταβαντούρι κατά του πολλάκις χτυπημένου τον τελευταίο καιρό…. βουλευτή.

Δεν φταίνε όμως αυτοί, αλλά ο χοντρός που μάζευε όλα τα απορρίμματα από παντού, οπότε με τα σκατά ανακατεύτηκε, σκατά θα απολαύσει.

Εμείς γνωρίζουμε σε ποιους αναφέρονται αλλά δεν θα το πούμε

Δείτε τι γράφουν οι γελοίοι.

Ο Βουλευτής ο δημοσιογράφος και η ξανθιά παρουσιάστρια

Άνω κάτω έχουν γίνει στη Καλλιρρόης από το τρίγωνο της αμαρτίας ενός βουλευτή , ενός δημοσιογράφου και της ξανθιάς παρουσιάστριας . Και δεν μιλάμε μόνο για ροζ σκάνδαλο που έτσι κι΄αλλιώς δε μας αφορά. Μιλάμε για τη κλίκα που θέλει να εκτελεί χρέη καμόρας στο κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη. Ο βουλευτάκος θέλει να το παίξει υπαρχηγός. Ο δημοσιογράφος κολλάει στον υπαρχηγό για να γίνει βουλευτής και η πονηρούλα η παρουσιάστρια το σιγοντάρει το πράγμα για να μπορέσει να γίνει η εξ....απορρήτων του προέδρου. Όλα αυτά κάτω από τη μύτη του αρχηγού τον οποίο γλύφουν και οι τρείς. Το κακό όμως που έχουν κάνει μέχρι τώρα είναι τόσο μεγάλο που μερικοί βουλευτές είναι έτοιμοι να εκραγούν ενώ κάποιοι άλλοι εθνοπατέρες (που δεν έχουν καταλάβει ακόμα τίποτα) τρέχουν να δεθούν με το άρμα του βουλευτάκου - υπαρχηγού και τότε θα γίνει σίγουρα της ....Καλλιρρόης. Πάντως ρε παιδιά έχετε μεγάλη πλάκα....

Αντί ν΄ασχολείστε πως θα μπείτε στον αγώνα για να πείσετε το κόσμο ότι είστε κοντά του, παίζετε παιχνίδια επιτρέποντας σε μια παρουσιάστρια να το παίζει παράγοντας κακολογώντας και βρίζοντας συγχρόνως άτομα στη καρδιά του κόμματος , που όταν θα το .....εγκαταλείψουν (έτοιμα είναι ) θα είναι πολύ αργά για δάκρυα. Καιρός είναι πάντως πρόεδρε να πέσει γερό σκουπόξυλο σε μερικούς και μερικές γιατί η κατάσταση είναι εκρηκτική..

Εμείς παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε σύντομα......

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν τα λες ρε ixnos με το όνομα τους αφού τα ξέρεις. Την κυρία πάει να την φάει εάν δεν την έχει φάει από τον χοντρό ο βουλευτής. Την έψησε, και ο αβανταδόρος δημοσιογράφος-φαναριτζής που τον σουτάρισε η γυναίκα του κρατεί το… φανάρι ,κάνοντας τον Καρατζαφερη να βγάλει φούσκες. Εγώ πιστεύω ότι το άρθρο δεν είναι εν… αγνοία του χοντρού, αλλά στημένο για να στείλει το μήνυμα ….κάτω τα χέρια από το κορίτσι. Διαφορετικά δεν Θα είχε το κουράγιο ο Σιδέρης να το σηκώσει.
Όσο το για το… εξ΄ απορρήτων την Κατερίνα δεν μπορεί να κουνήσει κανείς, όσο και να προσπαθούν κατά καιρούς να το κάνουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...