Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ποιος θα φταίει εάν κατακάψουν πάλι την Αθήνα ; Θα την σώσουν οι ελεύθεροι σκοπευτές;


Οι ξευτίλες τρίβονται στην γκλίτσα του τσοπάνη. Σώνει και καλά πρέπει να προκαλέσουν την μήνη και την οργή των πολιτών για να έχουν άλλοθι στην αναβολή των εκλογών. Το να λένε όμως ότι θα αναπτύξουν και ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες πέριξ της πλατείας συντάγματος κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Αυτό αγγίζει τα όρια της παραφροσύνης. Έχουμε πλέον να κάνουμε με ανθρώπους επικίνδυνους για την σωματική ακεραιότητα των πολιτών, και της κοινωνικής συνοχής της χώρας που χρησιμοποιούν μια χούφτα μισθοφορικά τσιράκια, προς εκφοβισμό των διαμαρτυρόμενων πολιτών. Τι θα κάνουν θα βάλουν σε όλες τις παρελάσεις της χώρας ελεύθερους σκοπευτές; Εάν τους τα καταγαμήσουν στην επαρχία, τι θα πουν ; Όσοι χρησιμοποίησαν τέτοια μέσα εναντίον των πολιτών, η λυντσαρίστηκαν, η τους κρέμασαν .Να προσέξουν να μην έχουν την ίδια τύχη.

Αυτό λένε προβλέπεται στον σχεδιασμό που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα Ασφάλειας και Τάξης την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να αποφύγει τις αναμενόμενες διαμαρτυρίες των πολιτών κατά των «επισήμων» της εξέδρας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, εκτός των άλλων μέτρων που αφορούν το «σφράγισμα» της ευρύτερης περιοχής της πλατείας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι την Πανεπιστημίου και όλες τις κάθετες οδούς, από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, άνδρες της Ασφάλειας και δικυκλιστές των ομάδων Δ.ΕΛ.Τ.Α και ΔΙ.ΑΣ, αναφέρεται και η τοποθέτηση ελεύθερων σκοπευτών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας σε ταράτσες γύρω από την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και τους κεντρικούς δρόμους που οδηγούν σε αυτή.

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι ελεύθεροι σκοπευτές της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ως αντικείμενο να πυροβολούν και να σκοτώνουν αυτόν που βάζουν στην διόπτρα τους. Αυτή άλλωστε είναι η αποστολή τους και μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί σε ελάχιστες περιπτώσεις ομηρείας από ενόπλους..

Το μόνο που μπορεί να εξηγήσει μια τέτοια ακραία, όσο και επικίνδυνη κίνηση, είναι ο απόλυτος πανικός που έχει καταλάβει τους κρατούντες για την αυξανόμενη οργή των πολιτών, πανικός που «κατεβαίνοντας» προς τους Στρατηγούς των Μεγάρων της Κατεχάκη και της Αλεξάνδρας, μετατρέπεται σε απύθμενη βλακεία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...