Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Το ροζ σκάνδαλο του ΛΑΟΣ, έχει και …αρχηγική ….συμμετοχή.


Την παρασκευή 23 Μαρτίου είχαμε δει στο skeftomasteellhnika του ΣΙΔΕΡΗ το πόστ Ο Βουλευτής ο δημοσιογράφος και η ξανθιά παρουσιάστρια και το αναρτήσαμε, σχολιάζοντας το με τον τίτλο Καρατζαφέρη…. με τους σκατάδες που έμπλεξες, σκατά θα γευτείς. Γράφοντας … «Στέλνει δήθεν ένα άρθρο ο γνωστός κολογλύφτης Μυλωνάκης, κολλητός και προστατευόμενος του Μπουμπούκου ,στον άλλο κολογλύφτη του πεντακοσάρικου την …στελεχαρα ΣΙΔΕΡΗ για να το δημοσιεύσει στο μπλοκ του, όπου αναφέρει τα διάφορα κουτσομπολιά που τα ξέρουν και οι… καφετζούδες της Καλλιρρόης, νομίζοντας πως έτσι κάνουν…. πολιτική παρέμβαση» διότι θεωρήσαμε απαράδεκτο στελέχη του ΛΑΟΣ να κατηγορούν ανοικτα για ροζ σκάνδαλο άλλα στελέχη και δει Βουλευτή ασκώντας τους δριμεία επίθεση.. Επανήλθαμε την επόμενη μέρα με το πόστ Το ρόζ σκάνδαλο πάει σύννεφο στην Καλλιρόης. σχολιάζοντας ένα καίριο σχόλιο που μας έκαναν στην πρώτη ανάρτηση μας όπου ανέφεραν μεταξύ άλλων πως το ενυπόγραφο πόστ του ΣΙΔΕΡΗ είναι εντεταλμένο από τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, για να ροκανίσει τον …ψωνισμένο βουλευτή.

Η συνέχεια των γεγονότων δυστυχώς δείχνει ότι ο σχολιαστής είχε δίκιο, διαφορετικά πως μπορείς να εξηγήσεις το κατέβασμα του ποστ από τον ΣΙΔΕΡΗ δείτε εδώ. Τα λαμογια όμως έκαναν ένα λάθος ,η δεν γνωρίζουν ότι οι αναρτήσεις δεν διαγράφονται τελείως .Εάν μπείτε εδώ θα δείτε την… διαγραμμένη. Σε ότι αφορά τώρα τον βουλευτάκο που παρεξηγήθηκε διότι έγραψε το politiko safari τα αρχικά των εμπλεκομένων δείτε το εδώ έχουμε να του πούμε το εξής. Εάν έχεις τα κότσια να ζητήσεις τον λόγο από τον αρχηγό σου που κρατά στο Απόκομμα τους «συγγραφείς» ΣΙΔΕΡΗ και ΜΥΛΩΝΑΚΗ μη παραπέμποντας τους στο πειθαρχικό. και όχι από αυτούς που αναμετέδωσαν τον πόστ τους.

Για αυτό και μόνο τον λόγο που παρέχει προστασία σε τέτοιου επιπέδου υποκείμενα ενώ διέγραψε τον ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ για ιδεολογικούς λόγους με συνοπτικές διαδικασίες επανερχόμαστε στο θέμα. Αυτό δείχνει και τις συνομωσίες που εξυφαίνονται δυστυχώς με την εποπτεία και σύμφωνη γνώμη του Αρχηγού και ψευτοστελεχών του αποκόμματος εις βάρος αυτών που πάνε να σηκώσουν λίγο το κεφάλι, η για την…. π@ύτσα τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καημένε Βασιλ/οπουλε τι σου΄μελε να πάθεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ρε παιδιά ο Βασιλόπουλος
αυτός που λένε ότι γ@μ@@σε την
ξανθιά , άλλος είναι . Γι αυτό ο
Καρατσαφέρης έβαλε τον υποτακτικό
του τον Σιδέρη να γράψει αυτά πού
έγραψε γιά να φοβηθεί ο πραγματικός
δράστης και να την "κάνει" με ελαφ
ριά πηδηματάκια ,γιατί ο γαμήκ@@λας
αρχηγός θέλει και την ξανθιά δικιά
του, δεν του αρκεί η κατερίνα. Και
θέλει όποια γ@μεί αυτός να μην πηγ
αίνει με άλλον γιατί τι αρχηγός
είναι αν δεν μπορεί να ελέγχει την π@@τσα του.

Βασιλόπουλε , μη φοβάσαι τίποτε ,
εμείς οι φανατικοί αναγνώστες του
IXNOS είμαστε μαζί σου και λέμε σε
ολους τους οπαδούς μας στη Θεσαλο
νίκη να σε ψηφίςσουν , όλοι οι αλλοι να πάνε να γαμηθ@νε . Εξαιρεί
τε τον Σιδέρη που τραβάει μαλακία
ακόμα αφού κάνει ότι μαλακια του
πει ο αρχηγος Καραγαμιόλης .

Ανώνυμος είπε...

Είναι μισό -μισό το πρώτο όνομα.Δεν είναι ενα αλλά δύο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...