Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ο… χάρος βγήκε ..παγανιά… για κοκαΐνη



Πρώτος στη λίστα των πελατών "φιγουράρει" το όνομα του πολύ γνωστού παρουσιαστή Χρηστος…..…. που στις 14 Ιανουαρίου και στις 17 Μαρτίου στο Αιγάλεω και το Περιστέρι, αγόρασε δόσεις κόκας, προφανώς για προσωπική του χρήση. Ο τηλεπαρουσιαστής "παγιδεύτηκε" στις τηλεφωνικές ηχογραφημένες συνομιλίες των διωκτικών αρχών, και όταν αναφέρεται στην παραγγελία κάνει κωδικοποιημένα λόγο για "εισιτήρια".

Το θέμα όμως είναι πως τα ψώνιζε από τον ναρκέμπορο που είχε κατηγορηθεί [αλλά αθωωθεί στο δικαστήριο] για τη δολοφονία του οπαδού του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Μιχάλη Φιλόπουλου.

Ο "Γιάννης ο Χάρος" γνωστός για τα οπαδικά Ολυμπιακά του αισθήματα φέρεται να ήταν και αυτός από τους πελάτες που ψώνιζε κοκαΐνη από τον 46χρονο που είχε κατηγορηθεί αλλά αθωωθεί στο δικαστήριο, για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου. Πρώτος στη λίστα των πελατών "φιγουράρει" το όνομα του πολύ γνωστού παρουσιαστή που στις 14 Ιανουαρίου και στις 17 Μαρτίου στο Αιγάλεω και το Περιστέρι, αγόρασε δόσεις κόκας, προφανώς για προσωπική του χρήση. Ο τηλεπαρουσιαστής "παγιδεύτηκε" στις τηλεφωνικές ηχογραφημένες συνομιλίες των διωκτικών αρχών, και όταν αναφέρεται στην παραγγελία κάνει κωδικοποιημένα λόγο για "εισιτήρια". Ο "Χάρος" μάλιστα περιγράφεται στο προανακριτικό έγγραφο ως δημοσιογράφος της εφημερίδας

http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...