Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η συμμορία της Ζακύνθου ζει και βασιλεύει.


Δείτε τι δήλωσε σήμερα αφού πρώτα έφαγε Αυγά και γιαούρτια ο Δήμαρχος Ζακύνθου. Έπρεπε να τον ταρακουνήσουν οι πολίτες για να αρχίσει να… κελαηδεί για την σαπίλα που βασιλεύει στο νησί του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι άλλες περιοχές είναι ..παρθένες.

Να σας πω ότι ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ στη Ζάκυνθο έπαιρνε επίδομα τυφλότητας χωρίς καν να υπάρχει γνωμάτευση γιατρού; Να σας πω ότι και τις 700 βεβαιώσεις που δόθηκαν για τα επιδόματα τις έχει δώσει ο ίδιος γιατρός και είναι ακόμα στη θέση του; Και δεν υπάρχει ένας από την πολιτεία να τον στείλει σπίτι του; Τόσα χρόνια, το ξέραμε όλοι, το υποψιαζόμασταν και κανείς δεν έκανε τίποτα σ’ αυτό το κράτος, σ’ αυτή τη χώρα. Η πολιτεία οφείλει να δώσει το παράδειγμα, να σταματήσει η λαμογιά στην Ελλάδα, σε όλα τα επίπεδα. Σε σύνολο 40.000 κατοίκων στη Ζάκυνθο, είχαν βεβαιωθεί 700 τυφλοί.

Δεν μας είπε όμως διότι ξέρει αφού η Ζάκυνθος είναι μια …γειτονιά, ,με ποιους τα μοιράζονται οι εν λόγω απατεώνες και κλέφτες του δημοσίου.

«Βασίλειο» αυθαιρεσιών για χρόνια η Ζάκυνθος

«Με επιδόματα – μαϊμού έπαιρνε τις εκλογές ο νομάρχης »

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος,ως γνήσιο τέκνο του ΠΑΣΟΚ,ήταν και ο ίδιος ''τυφλός''.Στο στρατό πήρε απαλλαγή με Ι-5,λόγω σοβαρού προβλήματος όρασης!Αυτό το είπε ο Γάσπαρος(πρώην νομάρχης)απόψε στο ΣΚΑΙ και μο ίδιος το αποδέχτηκε!

Ανώνυμος είπε...

ο καλυτερος γαμησε τη μανα του και μετα της εβγαλε επιδομα νυμφομανους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...