Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Οι επικοινωνιακοί τύποι της Νουδούλας είναι για καρπαζιές.


"Ο βλαμμένος εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης εξέδωσε σήμερα ειδική ανακοίνωση με την οποία κατήγγειλε ρουσφετολογικές προσλήψεις 2.240 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις στα ΕΛΤΑ, με Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στις 12 Μαρτίου, με την ιδιότητά του Υπουργού Οικονομικών...χωρις να υπολογίσει ότι τα ΕΛΤΑ είναι στην αρμοδιότητα του υπουργού τους ΒΟΡΙΔΗ, και άρα αυτός φρόντισε να βάλει από το παράθυρο όλο το …ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

Δηλαδή το επικοινωνιακό τσίρκο του Α. Σαμαρά Κατήγγειλε κατ΄ουσίαν τον εαυτόν του, χτυπώντας ατυχως το ΠΑΣΟΚ για προεκλογικές προσλήψεις στα ΕΛΤΑ ενώ αρμόδιος υπουργός είναι ο …Βορίδης δίνοντας τους το δικαίωμα να γελούν μαζί τους απαντώντας πως … επειδή είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την προκλητική ανοησία από το προκλητικό θράσος, θα έπρεπε να υποδείξει κανείς στον Εκπρόσωπο της ΝΔ να απευθυνθεί στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Βορίδη, νέο και προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ που την εκπροσωπεί στην Κυβέρνηση, ο οποίος επιμόνως ζήτησε από την τετραμελή εξ υπουργών επιτροπή την έγκριση αυτών των προσλήψεων, όπως γίνεται παγίως κάθε χρόνο την περίοδο αυτή.

Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους ο κ. Μιχελάκης με τον κ. Βορίδη και ας ζητήσει ο πρώτος συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ εκ μέρους της ΝΔ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...