Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Το ρόζ σκάνδαλο πάει σύννεφο στην Καλλιρόης.


Μας κέντρισε ένα σχόλιο και επανερχόμαστε στην ανάρτηση του Σιδέρη Παραθέτοντας το.

Εμείς είχαμε γράψει ..πως

Δείτε τώρα πως παίζουν τα παιχνίδια τα σκουπίδια που έβγαιναν να μας καθυβρίσουν με πάθος, διότι θίγαμε τον τότε αρχηγό τους. Στέλνει δήθεν ένα άρθρο ο γνωστός κολογλύφτης Μυλωνάκης, κολλητός και προστατευόμενος του Μπουμπούκου ,στον άλλο κολογλύφτη του πεντακοσάρικου την …στελεχαρα ΣΙΔΕΡΗ για να το δημοσιεύσει στο μπλοκ του, όπου αναφέρει τα διάφορα κουτσομπολιά που τα ξέρουν και οι… καφετζούδες της Καλλιρρόης, νομίζοντας πως έτσι κάνουν…. πολιτική παρέμβαση. Το να το κάνουμε εμείς που γράφουμε στους όρχεις μας, την υπάρχουσα πολιτική και τους πολιτικούς, είμαστε δικαιολογημένοι. Αυτοί όμως οι ψευτοπολιτικοί πατριωτολιγούρηδες ; Ο πεντακοσάρικος Σιδέρης στελεχαρα του ΛΑΟΣ που …κόβει φλέβες για την αρχηγάρα του, και είχε θέσει στην υπηρεσία του αποκόμματος το μπλοκ του, και τον χρόνο του για να παρεμβαίνει σε όσα γράφουν άλλοι κατά του αρχηγού του; Επιπλέον το σπρώχνει και σε διάφορα άλλα μπλοκ, και γίνεται…. Νταβαντούρι κατά του πολλάκις χτυπημένου τον τελευταίο καιρό…. βουλευτή.

Δεν φταίνε όμως αυτοί, αλλά ο χοντρός που μάζευε όλα τα απορρίμματα από παντού, οπότε με τα σκατά ανακατεύτηκε, σκατά θα απολαύσει.

Εμείς γνωρίζουμε σε ποιους αναφέρονται αλλά δεν θα το πούμε

Δείτε τι γράφουν οι γελοίοι.

Ο Βουλευτής ο δημοσιογράφος και η ξανθιά παρουσιάστρια

Άνω κάτω έχουν γίνει στη Καλλιρρόης από το τρίγωνο της αμαρτίας ενός βουλευτή , ενός δημοσιογράφου και της ξανθιάς παρουσιάστριας . Και δεν μιλάμε μόνο για ροζ σκάνδαλο που έτσι κι΄αλλιώς δε μας αφορά. Μιλάμε για τη κλίκα που θέλει να εκτελεί χρέη καμόρας στο κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη. Ο βουλευτάκος θέλει να το παίξει υπαρχηγός. Ο δημοσιογράφος κολλάει στον υπαρχηγό για να γίνει βουλευτής και η πονηρούλα η παρουσιάστρια το σιγοντάρει το πράγμα για να μπορέσει να γίνει η εξ....απορρήτων του προέδρου. Όλα αυτά κάτω από τη μύτη του αρχηγού τον οποίο γλύφουν και οι τρείς. Το κακό όμως που έχουν κάνει μέχρι τώρα είναι τόσο μεγάλο που μερικοί βουλευτές είναι έτοιμοι να εκραγούν ενώ κάποιοι άλλοι εθνοπατέρες (που δεν έχουν καταλάβει ακόμα τίποτα) τρέχουν να δεθούν με το άρμα του βουλευτάκου - υπαρχηγού και τότε θα γίνει σίγουρα της ....Καλλιρρόης. Πάντως ρε παιδιά έχετε μεγάλη πλάκα....

Αντί ν΄ασχολείστε πως θα μπείτε στον αγώνα για να πείσετε το κόσμο ότι είστε κοντά του, παίζετε παιχνίδια επιτρέποντας σε μια παρουσιάστρια να το παίζει παράγοντας κακολογώντας και βρίζοντας συγχρόνως άτομα στη καρδιά του κόμματος , που όταν θα το .....εγκαταλείψουν (έτοιμα είναι ) θα είναι πολύ αργά για δάκρυα. Καιρός είναι πάντως πρόεδρε να πέσει γερό σκουπόξυλο σε μερικούς και μερικές γιατί η κατάσταση είναι εκρηκτική..

Εμείς παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε σύντομα......

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ

Ήρθαν όμως νέες πληροφορίες που έχουν την σημασία τους, αφού γράφει ένας πως……

Γιατί δεν τα λες ρε ixnos με το όνομα τους αφού τα ξέρεις. Την κυρία πάει να την φάει εάν δεν την έχει φάει από τον χοντρό ο βουλευτής. Την έψησε, και ο αβανταδόρος δημοσιογράφος-φαναριτζής που τον σουτάρισε η γυναίκα του κρατεί το… φανάρι ,κάνοντας τον Καρατζαφερη να βγάλει φούσκες. Εγώ πιστεύω ότι το άρθρο δεν είναι εν… αγνοία του χοντρού, αλλά στημένο για να στείλει το μήνυμα ….κάτω τα χέρια από το κορίτσι. Διαφορετικά δεν Θα είχε το κουράγιο ο Σιδέρης να το σηκώσει.

Όσο το για το… εξ΄ απορρήτων την Κατερίνα δεν μπορεί να κουνήσει κανείς, όσο και να προσπαθούν κατά καιρούς να το κάνουν.

Δηλαδή χαμός στο… ίσιωμα. Η παρτούζα καλά κρατεί. Μπερδεύτηκε το …ξανθό στο …βιβλίο, με την …Bασιλική πένα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τα... πετρέλαια ειθελε να ανακατευτεί βαζελίνη θα απολαύσει.

Ανώνυμος είπε...

H Πατρίδα μας χάνεται από ανθρώπους που την βάλτωσαν βάζοντας μπροστά τα υλιστικά τους συμφέροντα. Δυστυχώς ζούμε σε μια παρανοϊκή και διαστρεβλωμένη πραγματικότητα και όλα γύρω μας μαρτυρούν ότι όλες οι ηθικές αξίες έχουν παραγκωνιστεί.Oι Έλληνες δεν έχουν δουλειά , πεινούν και το μέλλον είναι αβέβαιο. Δυστυχία και φτώχεια. Έχουμε φθάσει σε ένα σημείο να είναι αβέβαιη η διασφάλιση τροφής για τα....
παιδιά μας.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά γύρω μας κάποιοι ζουν εντελώς στον κόσμο τους κι ασχολούνται μόνο με ροζ πολύ ροζ καταστάσεις!!!!!. Είναι γεγονός πλέον ότι λέγονται πολλά για την ξανθιά «δημοσιογραφίνα;» ,η οποία εργάζεται σε κανάλι το οποίο εμπλέκεται με κόμμα και μπαίνει καθημερινά το μεσημέρι μέσω της εκπομπής της σε εκατοντάδες σπίτια Ελλήνων νοικοκυραίων.

Λέγεται για την εν λόγω κυρία ότι κλυδωνίζει με τις ερωτικές της παλινωδίες ένα ολόκληρο κόμμα αφού οι φήμες την θέλουν να έχει συνάψει σχέση πάθους με μεγαλοστέλεχος (βουλευτή;) του κόμματος και μάλιστα παντρεμένο.

Η ξανθιά δημοσιογράφος(φυσικά δεν έχει κάποιο δημοσιογραφικό πτυχίο άλλωστε στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις)κατάφερε μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να πάρει εκπομπή στο ίδιο κανάλι που συχνάζουν διάφοροι βιβλιο….φάγοι , ν’ ανελιχθεί, να δικτυωθεί (το καλοκαίρι της το πέρασε κάνοντας διακοπές σε πανάκριβα κότερα την ίδια ώρα που οι συμπολίτες μας στην κυριολεξία πεινούν. Θα μου πείτε κι άλλοι κάνουν την ζωή της μόνο που όμως αυτοί οι άλλοι δεν διατείνονται ότι είναι ηθικοί, έντιμοι, Χριστιανοί Ορθόδοξοι) και φυσικά λέγεται ότι κατάφερε να ξετρελάνει τον σύνορκο της που για την πάρτη της είναι έτοιμος να διαλύσει τον πολυετή γάμο του αλλά και άλλα αρσενικά. Επίσης η κυρία αυτή λέγεται ότι ασχολείται συνεχώς με ταρώ μαγγανείες ξόρκια και μέντιουμ.

Όλες αυτές οι φήμες επιβεβαιωμένες για κάποιους αποτελούν ένα ροζ …… >>>>>>


σκάνδαλο που σίγουρα θα αποτελέσει «μπουκιά και συγχώριο» για τις κουτσομπολίστικες εκπομπές και φυλλάδες. Το θέμα όμως έχει και πολιτική υπόσταση από την στιγμή που η ερωτομανής ξανθιά είναι υπάλληλος ενός καναλιού που εμπλέκεται με κόμμα. Η παροιμία λέει «όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος» . Εδώ στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει γιατί από ότι λέγεται ο νοικοκύρης του κόμματος δεν έχει ιδέα γιατί δεν ασχολείται μόνο με τον Παπαλουκά, ουπς συγγνώμη, εννοούσα τον Πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο ( θα κάνω καιρό να συνηθίσω το όνομα του.) αλλά και με ένα σωρό άλλα. Ντροπή και αίσχος .Φυσικά δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η εν λόγω ξανθιά στο κρεβάτι της, μας ενδιαφέρει όμως πάρα πολύ ότι κοροϊδεύει απλούς ανθρώπους έντιμους ,ανθρώπους με αξίες, ανθρώπους που δεν πουλούν την ηθική τους υπόσταση για μια βόλτα με πανάκριβα κότερα και παρέες VIP και πάνω από όλα ανθρώπους που δεν φορούν μάσκες υποκρισίας .Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αναφέρεται σε αξίες όπως είναι Πατρίδα και Έθνος και να πουλάει Εθνικισμό. Υπάρχουν παιδιά με σπουδές πτυχία που τους ενδιαφέρει ναι μεν ανέλιξη όχι όμως για την φθηνή δόξα για τα λεφτά της ντροπής για νταλαβερίσματα τα ανήθικα αλλά για την ουσιαστική εμπειρία για την γνώση και γιατί όχι για μια καριέρα με ήθος όμως και αξιοπρέπεια. Βαρεθήκαμε και αηδιάσαμε από τηλεπερσόνες που δοκιμάζουν το ήθος μας και μας πασάρουν τάχα και καλά την ιδέα ότι είναι πρεσβευτές αξιών και σωτήρες του Έθνους. Στοπ σε όλα αυτά. Πρέπει να αλλάξουμε και να σηκώσουμε ανάστημα για να απαλλαχτούμε από κάθε τι και από οποιοδήποτε θέλει να παίξει με αυτό που μας έχει απομείνει: την ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ντροπή Ντροπή!!!!!!!”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...