Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Μήπως πρέπει και να ναρκοθετήσουν την πλατεία; Πυραύλους εδάφους-εδάφους θα βάλουν;


Ελεύθεροι σκοπευτές σε όλα τα κτίρια γύρω από το Σύνταγμα θα ελέγχουν τα πάντα
- Σχέδιο φυγάδευσης των επισήμων - Πιθανότατα θα μετακινηθούν με αυτοκίνητα
- Κανείς δεν θα μπορεί να παραμένει ή να σταθμεύσει στην Λεωφόρο Αμαλίας.

Πρωτόγνωρα μέτρα που ανάλογα δεν έχουν ξαναζήσει οι αθηναίοι πολίτες, θα δούμε από το Σάββατο εν όψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου τόσο για τη μαθητική παρέλαση όσο και για την στρατιωτική που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Με εντολή της αστυνομίας κλειστοί θα είναι από αύριο στις 8 το πρωί οι σταθμοί του Μετρό στην Ακρόπολη και το Σύνταγμα, ενώ από τις 9 το πρωί θα κλείσει και ο σταθμός στον Ευαγγελισμό. Πρόκειται για προληπτικό μέτρο της αστυνομίας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού που έχει κάνει, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, με αφορμή την αυριανή μαθητική παρέλαση.

Ήδη η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό και έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με περισσότερους από 4.000 αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός και μάλιστα να κάνουν προληπτικούς ελέγχους, αλλά και προσαγωγές σε όσους θεωρούνται ύποπτοι.

Aπέναντι από την εξέδρα με τους επίσημους θα βρίσκονται μόνο όσοι έχουν προσκλήσεις από το ΓΕΕΘΑ και φυσικά μόνο διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι για λόγους ασφαλείας. Πολίτες κοντά στην εξέδρα και απέναντι δεν θα υπάρχουν, ενώ απαγορεύεται η παραμονή και η διέλευσή τους σε όλη τη λεωφόρο Αμαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...