Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Θα πηδηχτώ από το παράθυρο. Έλεος


Καλά ρε καραγκιοζακια του Ιντερνετ ,ακόμα δεν καταλάβατε τι εστί Καρατζαφερης η παίρνεται πακέτα για να γράφεται μαλακίες; Υπάρχει περίπτωση να μοιραστεί το ..ταμείο ο Καρατζαφερης με έναν …ξενομπάτη; Κούνια που σας κούναγε. ο Καρατζαφερης έχει δύο αντιπροέδρους εκ των οποίων ο Σκανδαλάκης είναι και ο… ταμίας του κόμματος. Εάν θέλει ο Ψωμιαδης να έρθει θα πρέπει να προσαρμοστεί στα προυπάρχοντα δεδομένα. Εάν δεν γνωρίζεται θα ήταν φρόνιμο, να μην γράφεται …... φαντασίες

Νέες πληροφορίες για την συνεργασία του Παναγιώτη Ψωμιάδη με τον ΛΑΟΣ έφτασαν σήμερα στο parapolitika.gr, που εμφανίζουν τον πρώην Περιφερειάρχη να αναλαμβάνει κομβικό ρόλο στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Κατά την διάρκεια, λοιπόν, του γεύματος μεταξύ των δύο ανδρών σε ψαροταβέρνα της Νέας Κρήνης στη Θεσσαλονίκη, όπως αποκάλυψε χθες το parapolitika.gr, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ φέρεται να πρότεινε στον Πανίκα να αναλάβει αντιπρόεδρος του κόμματος.

Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι φυσικό, αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στην... Κεντροδεξιά πολυκατοικία και να συνεχίσει τη «βεντέτα» μεταξύ ΝΔ - ΛΑΟΣ, που προέκυψε, απο την προσχώρηση των κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη στην γαλάζια παράταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...