Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ο Λοβέρδος ανέλαβε να εφαρμόσει το δόγμα… Νταχάου στην Ελλάδα.


Με πρόσφατη κοινή υπουργική απόφαση καθορίζονται οι παθήσεις για τις οποίες θα αναγράφονται φάρμακα μηδενικής ή μειωμένης συμμετοχής 10% .

Σε αυτή την απόφαση δεν έχουν συμπεριληφθεί παθήσεις που χρήζουν χρόνιας φαρμακευτικής αγωγής όπως στεφανιαία νόσο, υπερλιπιδαιμία, βαριές ανοσοανεπάρκειες, χρόνιες μεταβολικές διαταραχές, χρόνιες νευροπάθειες, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, και τις κατατάσσει ο άθλιος σε ποσοστό 25%.

Με δεδομένο τη άθλια οικονομική κατάσταση με τη συρρίκνωση μισθών και συντάξεων οι άνθρωποι αυτοί που χρήζουν χρόνιας φαρμακευτικής αγωγής λογικό είναι να αδυνατούν να πληρώσουν τις υψηλές συμμετοχής στα φάρμακά τους.

Ο Λοβέρδος κάνει περιστολή της δαπάνης και μείωση των δαπανών στο χώρο της Υγείας σε βάρος των ασθενών, των χρονίως πασχόντων και εκείνων που πλήττονται οικονομικά. Δηλαδή έμμεσα, τους αφήνει στο έλεος του …χάρου.

Ζητάμε από τον γαμημένο ψευτουπουργό άμεσα να συμπεριληφθούν οι σημαντικές χρόνιες παθήσεις όπως στεφανιαία νόσο, υπερλιπιδαιμία, βαριές ανοσοανεπάρκειες, χρόνιες μεταβολικές διαταραχές, χρόνιες νευροπάθειες, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια στο ποσοστό συμμετοχής 10%

1 σχόλιο:

filip είπε...

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
"Το μέλον είναι στα χέρια τα δικά μας είπε . Κάνει ένα μεγάλο λάθος.
Δεν ειναι στα χερια του λαού . Οελληνικός λαός πλήρωνεκαι με το παραπάνω τα λάθη όλων των προδοτών από Σημίτη ως εδώ.
Είναι στα χέρια τυων πολιτικών .
Να σταματήσουν τα λάθη , της ρεμούλεσ κι όλα τα συναφή, να σταματήσουν να διεκδικούν 250,000ευρώ τη στιγμή που ο λαός πεινάει.
Να κοιτάξουν να δουλέψουν σωστά και να κάνουν ότι πρέπει ,οχι μόνο να κόβουν μισθούς και συντάξεις, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς γι΄αυτά που θα πλαθουν αν δε συνετιστούν .Πλήρώνονται αδρά για να κλέβουν μόνο ,να δουλέψουν κι όλας μπας και δφικαιολογήσουν κανένα μισθό τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...