Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Μια κωμόπολη δολοφόνησαν σε ένα χρόνο οι εγκληματίες πολιτικοί.


Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία των Χανίων, στο άκουσμα της είδησης ότι ο 30χρονος γείτονάς τους, δεν άντεξε την ανεργία και έβαλε τέλος στη ζωή του.
Μια νέα αυτοκτονία αποκαλύφθηκε σήμερα στην πόλη των Χανίων. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έκανε βουτιά στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου Χανίων. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος Χανιώτης, σε κατάσταση απελπισίας, μόλις μία εβδομάδα μετά την απόλυσή του από εταιρεία τεχνικών έργων, "βούτηξε" στο κενό, μην μπορώντας να αντέξει το οικονομικό αδιέξοδο. Είχε πάει στο νοσοκομείο για να.. επισκεφθεί ένα συγγενικό του πρόσωπο που νοσηλευόταν εκεί. Η αυτοκτονία αυτή έχει προκαλέσει σοκ και αναστάτωση στην κοινωνία των Χανίων.
Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την έκτη αυτοκτονία στην Κρήτη μέσα σε λίγα 24ωρα. Το σκηνικό που διαμορφώνεται σε ολόκληρο το νησί είναι τραγικό και φαίνεται να συνάδει με την απελπιστική κατάσταση την οποία βρίσκεται η ίδια η χώρα και οι πολίτες της που βουλιάζουν κάθε μέρα που περνά όλο και περισσότερο στην κατάθλιψη.

Είναι το πέμπτο κατά σειρά γεγονός μέσα σε μια εβδομάδα και οι πρόστυχοι φονιάδες βγαίνουν στα κανάλια να λένε παπαρδέλες ενώ ο απελπισμένος κοσμάκης συνεχίζει να αυτοκτονεί και εμείς ασχολούμεθα με ειδήσεις του τύπου ….

Έπιασαν τον Άκη με κινητό στη φυλακή

ΤΑΠΩΣΕ ΤΗΝ «ΤΗΛΕΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ» ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ Ο... ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ...!!!

Ο νέος Κώστας Καραμανλής !

Εάν δεν ξεσηκωθούμε να τους λυντσάρουμε όπου τους βρίσκουμε ,αύριο θα είναι η σειρά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...