Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Να γιατί η Βουλή των Ελλήνων αποκαλείται ''μπουρδέλο''




''...Οι μούρες τους μουτσούνες εγινήκαν, δεν ξέρουνε τι λέγεται ντροπή...''
Ο εξουσιομανής-δουλοπρεπής Α. Σαμαράς, δεν έχει τελικά ούτε αρχές, ούτε @@
Η ανασύνταξη της παλιάς αμαρτωλής Δεξιάς: Πορεία προς το...παρελθόν
Ξαναμαζεύτηκε στην ''ετοιμόρροπη πολυκατοικία'' όλη η ''σαβούρα'' του χτες: Ντόρα και σία.
Η Ν.Δ. δεν θυμίζει κόμμα αλλά συμμορία, όπου όλοι ενώνονται με στόχο να συνεχίσουν το ''πλιάτσικο''.
Η Νέα Δημοκρατία-κωλοτούμπα, οι νεοφιλεύθεροι μνημονιακοί, οι δεξιο-δεξιοί κωλοτούμπες κ.ά., έκαναν τον... ''γάμο''. Τον ονόμασαν πονηρά και παραπλανητικά, ''ΚεντροΔεξιό'', αλλά το Κέντρο δεν βλέπουμε, αφού δεν συμμετέχει στον ''γάμο'' και το...ΠΑΣΟΚ. Ξαναμαζεύτηκαν στη Ν.Δ., Ντόρα και λοιποί πολιτικοί-τυχοδιώκτες, τα απομεινάρια του αμαρτωλού διεφθαρμένου παρελθόντος.
Κάτω από το βάρος των αλλεπάλληλων λανθασμένων χειρισμών, της μεταστροφής στο μνημόνιο και κυρίως της εκλογικής ήττας της 6ης Μαΐου,
η ΝΔ απάντησε με μια απελπισμένη επιστροφή στο αμαρτωλό παρελθόν. 'Έτσι από -υποτιθέμενη- δύναμη του καινούργιου, όπως παραπλανητικά δηλώνει, ξαναγίνεται θεματοφύλακας του παλιού.

Η επιστροφή της κ. Μπακογιάννη φαίνεται επίσης να ολοκληρώνει την στροφή προς τις (άγριο)νεοφιλελεύθερες, ''μνημονιακές'' θέσεις που εγκαινίασε τους τελευταίους μήνες η ηγεσία της Ν.Δ., αναβαθμίζοντας τον ρόλο όλων εκείνων που μέχρι πρόσφατα κατηγορούσε ως ''εξαπτέρυγα'' της συναινετικής διαπλοκής και επιχειρεί τώρα να ανασυνταχθεί, για να εξαπατήσει πάλι τον λαό της Ελλάδας και να τον κρατά όμηρο του μνημόνιου. ..(Στη ''Νέα Δημοκρατία'' προσχώρησαν και οι 3 ακροδεξιοί του ΛΑΟΣ, Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης).

ΛΑΟΣ (Καρατζαφέρης): «Πανστρατιά προδοτών και όχι αγωνιστών κήρυξε ο Σαμαράς. Ο τόπος σήμερα δεν έχει ανάγκη από Εφιάλτες και αποστάτες, αλλά από μαχητές».

ΑΝΕΛ (Καμμένος): «Η Πολιτική 'Άνοιξη προσχώρησε στη Δημοκρατική Συμμαχία υπό το άγρυπνο βλέμμα της ακροδεξιάς τρόικας Βορίδη, Πλεύρη, 'Αδωνι... 'Ένωσαν πλέον φανερά τις δυνάμεις τους για τον κρυφό πόθο της ολοκλήρωσης του οράματος της Ελλάδας των Μνημονίων και της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας, που είτε υπέγραψε ο Αντώνης Σαμαράς, είτε υπερψήφισε δύο φορές η Ντόρα Μπακογιάννη».


Να γιατί η Βουλή των Ελλήνων αποκαλείται ''μπουρδέλο''
Ο εικονιζόμενος πολιτικός ''καραγκιοζάκος'', βουλευτής Κώστας Κιλτίδης, μέσα σε ενάμιση χρόνο: Αποχώρησε από την ''Νέα Δημοκρατία'' και προσχώρησε στο κόμμα της Ντόρας, ''Δημοκρατική Συμμαχία''. Λίγους μήνες μετά αποχώρησε και από αυτό γιά να προσχωρήσει στο κόμμα του Καρατζαφέρη, ΛΑΟΣ. Τώρα εντάχτηκε πάλι στη... ''Νέα Δημοκρατία''. Πολιτευόταν στο νομό Κιλκίς, ενώ στις εκλογές της 6ης Μαίου πολιτεύτηκε με τον ΛΑΟΣ στην Α' Θεσσαλονίκης. Τώρα σκέπτεται πάλι στο Κιλκίς. Είναι ευτελισμένος τυχοδιώκτης ή όχι; (Τελικά η σαμαρο-Δεξιά κατάντησε...χαβούζα)

(δηλ. τα κρατικοδίαιτα κόμματα που
Α. Μέρκελ: ''Γιά την οικτρή οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε ο ελληνικός λαός ευθύνονται οι 'Ελληνες πολιτικοί των τελευταίων δεκαετιών'' κυβέρνησαν, Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ). Κατά συνέπεια, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι το διεφθαρμένο πολιτικό-κομματικό κατεστημένο (της ασυλίας, παραγραφής, ατιμωρησίας), που οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία.

Δανεικά και αγύριστα; Ο λαός πεινάει και τα διεφθαρμένα ''κόμματα εξουσίας'' (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) χρωστούν στις τράπεζες 252 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν προεισπράξει κρατική επιχορήγηση μέχρι τον χρόνο 2018.
Απ' το kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...