Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Έκρυθμη η κατάσταση στην Πάτρα




Νέα επεισόδια πριν από λίγο στην Πάτρα στην Πειραίκή Πατραϊκή. Κάτοικοι επιχείρησαν να μπουν με μπουλντόζα μέσα στον χώρο και δέχθηκαν βροχή δακρυγόνων. Η κατάσταση στην περιοχή είναι αποπνικτική. Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγη ώρα φθάνουν στην Πάτρα, 7 διμοιρίες ΜΑΤ από την Αθήνα. 
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν δέχθηκαν επίθεση από άγνωστους κοντά στην Πειραϊκή Πατραϊκή. Τους χτύπησαν με καδρόνια. Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας. 
Νωρίτερα έκαναν Ντου" τα μέλη της Χρυσής Αυγής στον χώρο της Πειραϊκής Πατραϊκής, εκτοξεύοντας πέτρες στις δυνάμεις των ΜΑΤ. Η αστυνομία απάντησε κάνοντας χρήση δακρυγόνων. Ολα ξεκίνησαν γύρω στις 19.30. Ενώ μέλη της Χρυσής Αυγής μαζί με εκατοντάδες κατοίκους είχαν συγκεντρωθεί απέναντι από τις αστυνομικές ομάδες, μία ομάδα κρανοφόρων επιχείρησε να "σπάσει" τον κλοιό. Τότε εκτοξεύθηκαν τα πρώτα δακρυγόνα. Ακολούθησε καταιγισμός χημικών αλλά και πετροπόλεμος.  Την ώρα που στην Πειραϊκή Πατραϊκή γινόντουσαν επεισόδια, αντιεξουσιαστές μπήκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Super B στο δελτίο ειδήσεων του οποίου μιλούσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης. Ο Μιχάλης Αρβανίτης δέχθηκε μπουνιές στο πρόσωπο και ....
του έσκισαν τα ρούχα. Οι αντιεξουσιαστές χτύπησαν με καδρόνι στο χέρι και τον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή που επιχείρησε να τους χωρίσει.
 Την επίθεση πραγματοποίησαν τριάντα άτομα που έμαθαν πως ο Μιχάλης Αρβανίτης θα μιλούσε στο κανάλι.
dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...