Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Η τουρκόφιλη Μπακογιάννη του έταζε την γραμματεία ανάπτυξης


Μετά την επάνοδο της στη ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέλαβε η ίδια να φέρει τον κόσμο της στο κόμμα. Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Ιλχάν, του οποίου και τηλεφώνησε. Στο τηλεφώνημα που είχαν τα δύο πρώην στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε από τον Ιλχάν Αχμέτ να συνταχθεί κι αυτός στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Ροδόπη και συγκεκριμένα στην 2η θέση πίσω από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο πρώην βουλευτής της τόνισε πως ιδεολογικά δεν μπορεί να συμβαδίσει στην πολιτική με τον Αντώνη Σαμαρά και της αρνήθηκε ευγενικά. Η Ντόρα όμως δεν σταμάτησε εκεί.
Του είπε ότι αν είναι πρόβλημα η μη εκλογή του στη Ροδόπη, αυτό μπορεί να λυθεί. «Σε ενδεχόμενη νίκη της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος έχει συμφωνήσει να τοποθετηθείς στην θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης», του είπε, αλλά και πάλι ο Αχμέτ Ιλχάν αρνήθηκε.
Όλα τα παραπάνω τα εκμυστηρεύθηκε στους δημοσιογράφους των ΜΜΕ ο Αχμέτ Ιλχάν, κατά την διάρκεια της συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στην Κομοτηνή, στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, κόμμα με το οποίο πολιτεύεται τώρα ο Αχμέτ Ιλχάν, για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γιατί δε του έδωσε το υπουργείο εθνικής αμύνης?Εκεί μπορεί και να τα βρίσκανε .Και ο πατήρ όταν την κοπάνησε από την Ελλάδα στην τουρκιά κατέφυγε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...