Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Όλα τα έχει η..μαριωρή, ο… φερετζές του Τράγκα της έλλειπε.


Ο γνωστός και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος από τις χοντρές κρατικές διαφημιστικές επιδοτήσεις στην φυλλάδα του την ΧΩΡΑ Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε μέσα από το Facebook την διακήρυξη για ίδρυση νέου πολιτικού φορέα με την επωνυμία «Ελλάδα Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο», τα αρχικά του οποίου είναι Ελλάδα- ΕΑΜ.

Πρόκειται για ένα μέτωπο που δεν επιλέγει δεξιούς ή αριστερούς και δεν έχει το ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά εντός ζωής, εξηγεί ο ίδιος.

Υπενθυμίζουμε πως ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε προ μηνός ότι είχε δεχθεί πρόταση από τον Γ. Καρατζαφέρη, ενώ είχε συμμετάσχει και στις πρώτες συναντήσεις για την ίδρυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Π. Καμμένου.

Μεταξύ άλλων γράφει στην ανάρτηση του…
Υπήρξαν πολλοί που είπαν να μην ανακατευτώ με τα σκατα, αλλά πώς να μην τα πατήσεις όταν έχουν φθάσει μέχρι το λαιμό και θέλεις να περάσεις απέναντι. Πολύ περισσότερο όταν θέλεις να μείνεις ενεργός. Σήμερα καλώ όλους εσάς, τους φίλους μου, να μου στείλετε εντός της ημέρας ποιοι θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στον φορέα που σαφώς είναι πατριωτικός, ριζοσπαστικός και αντιμνημονιακός. Σε αυτό το φορέα δεν έχουμε πολιτικές ετικέτες. Δεν μας απασχολούν τα φρονήματα που έχει κάποιος. Δεν μας ενδιαφέρει η προέλευση αλλά η συμπόρευση και ο κοινός στόχος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...