Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Φέρνουν και …πενήντα μεραρχίες στην Βοστώνη για τον..Τσετσένο …οι …πλανητορόμπες.



Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται ολόκληρη σχεδόν η αστυνομική δύναμη της Βοστώνης, συνεπικουρούμενη από ομοσπονδιακούς πράκτορες, ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, ακόμα και δυνάμεις της εθνοφρουράς (σύμφωνα με πλάνα αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων), προκειμένου να εντοπίσουν τον 19χρονο Dzhokhar A. Tsarnaev, Η διακοπή των δρομολογίων όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς στη Μασαχουσέτη, η επιβολή ζώνης εναέριου αποκλεισμού βορειοδυτικά της Βοστώνης, οι οδηγίες των αρχών προς τους κατοίκους να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, αλλά και οι έρευνες από πόρτα σε πόρτα που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, έχουν ερημώσει όχι μόνο τη Μασαχουσέτη, αλλά και άλλα προάστια της Βοστώνης στα οποία επεκτείνονται με επίγειες και εναέριες δυνάμεις οι έρευνες.
Νωρίτερα, μάλιστα, οι αστυνομικές αρχές καλούσαν τους δημοσιογράφους να μη μεταδίδουν εικόνες από τις έρευνες, καθώς ενδέχεται να παρεμποδίζουν την επιχείρηση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNBC, κλειστό για λόγους ασφαλείας παραμένει, μεταξύ άλλων, και το πανεπιστήμιο Harvard, αλλά και τα σχολεία της Watertown.

Ο καταζητούμενος, σύμφωνα με την αστυνομία, κυκλοφορεί στους δρόμους οπλισμένος, φέροντας εκρηκτικά και θεωρείται επικίνδυνος. Με κάθε ευκαιρία, οι αρχές της Βοστώνης επαναλαμβάνουν τις οδηγίες προς τους κατοίκους, ζητώντας τους να μην κυκλοφορούν στους δρόμους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...