Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ρε Αγαθωνούλη σε λίγο θα ξεπεράσεις και τον… Μπουμπούκο στις μαλακίες ...προκειμένου.... να είσαι στο… γυαλί.



Για το θέμα των ναρκωτικών αλλά και στις κόντρες που δημιούργησε μίλησε ο γνωστός πλέον γραφικός μουστάκιας.. τρομάρα του …Αγάθωνας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου.
Και τι δεν είπε ο… στόμας του.
Σε παλιότερες δηλώσεις του είχε ταχθεί υπέρ των ναρκωτικών και συγκεκριμένα του χασίς. «Το ξαναλέω. Είπα και άλλα πιο …προχωρημένα τα οποία τα παρεξήγησαν. Δε θα γίνουμε όλοι πρεζόνια. Τουλάχιστον να πωλούνται στα φαρμακεία, να μην ανεβαίνει τόσο η τιμή. Εμείς δεν έχουμε ποτέ πρόβλημα, έχουμε τη Δράμα δίπλα. Το καλύτερο στον κόσμο. Το 92-93 στην Ουτρέχτη σε coffee shop τα είχαν σε κουτάκια και έγραφε από που είναι το καθένα. Καλλίφυτος διπλή τιμή από όλα τα άλλα. Είναι ένα χωριό κοντά στη Δράμα. Το έχω κόψει από το ’85″, είπε.«Παλιά, πήγαινε ένας από την Καλλίφυτο και αγόραζε όλο το στοκ με χρυσές λίρες. Έπαιρνε μάλιστα τον πατέρα μου βοηθό κοσκινιστή», προσέθεσε. Μίλησε και για τις κατά καιρούς κόντρες του με διάφορους καλλιτέχνες που απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης. «Ίσως ήμουν αυστηρός με τον Πασχάλη Λες τελικά να μην τρώει ξύλο από τη γυναίκα του; Είδες πώς τον κοιτάει κάποιες στιγμές; Δεν αλλάζει καθόλου αλλά βάφει τα μαλλιά του. Δεν έχει αλλάξει η φωνή του επίσης», είπε ο ρεμπέτης αναφερόμενος στον Πασχάλη.
Για τον Γιώργο Μαζωνάκη δήλωσε πως δεν τον ξέρει προσωπικά απλώς δεν του αρέσει. «Απορώ γιατί με ζόρισαν και επέμειναν για τον Μαζωνάκη. Δεν είπα τίποτα, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Δεν γνωριζόμαστε καν για να μιλήσω άσχημα για αυτόν. Απλά δεν μου αρέσει», εξήγησε. Ωστόσο δεν χαρίστηκε στον Ζαφείρη Μελά για τον οποίο είπε: «Τον άλλον τον σκύλο… Βγήκε να με πει μαϊμού με μουστάκι, το δέχεται αυτό ένας άντρας; Αφού μας την είπε, θα του την πούμε κι εμείς», κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...